co sądzicie o tym zespole?? ja wnet kocham ten zespół bardziej polibiem ten zespół nie po kołysance ale po większosci piosenek bo nie samą kołysanką żyje człowiek takich jak gdyby nie ty,bo mam cieibe ,teraz już wiesz czy marzyciele i inne a wy co sądzicie o tym zespole lubicie go czy nie
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
RobsonICE, współczuję Ci gustu muzycznego, trzeba być dobrze przygłuchym żeby wytrzymać taką muzykę. Jeżeli tak lubisz ich muzykę to mogłeś przyjechać na dni mojego miasta, trzy dni uprzykrzali nam życie. Gdybym miała do wyboru to a TH, wybrałabym TH.
_________________ Najchętniej zamknęłbym Cię w klatce,
Imię: Anka
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1382 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 07-05-2007, 17:33
Mnie się podoba ten zespół.. Znaczy się piosenki są OK. Faktem jest, że jak ktoś woli jakąś ostrzejszą muzykę to mu się nie będzie podobało. Każdy ma swój gust.
chciałem nadmienić ze teksty typu "współczuje (tak sie to pisze - naprawde - no ale jak masz kłopoty z klawiaturą) Ci Twojego gustu muzycznego" są na poziomie Morza Martwego
no ale forum.mportalik.com forum wszystkich przedszkolaków, głownie tych intelektualnych
mozecie mówić jakie mają piosenki czy sie wam nie podobają czy nie ale wypowiedzi w stylu współczuje ci twojego gustu to troche przesada nie sądzisz darn bo każdy słucha to co lubi
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum