Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 23-07-2006, 10:29
Bango napisał/a:
Polsce prawica rzadziła tylko w latach 90-93 i nigdy nie reprezentowała faszyzmu.
Chodzi mi o 20lecie bystry czlowieku. Poza tym ja nie mówie, że ktoś otwarcie byl faszystą, tylko z kim faszyści/nacjonaliści byli w jakiś sposób związani. Młodzież Wszechpolska to zdecydowanie faszyzująca młodzieżówka partyjna.
Bango napisał/a:
Ych...i tak to jest gdy ktoś coś mówi a sie nie zna.
POZATYM FASZYZMU W POLSCE NIGDY NIE BYLO I NIKT GO NIE REPREZENTOWAL !
Ale dobr awykaż sie jakie partie faszystowskie mielismy w Polsce ?
Chyba nie chcesz mi powiedzieć ze PiS i LPR to partie prawicowe ?
J/w jak tobie się nie napisze jak dziecku o co chodzi, to nie zrozumiesz .
Teraz koniec OT. Sam się o to pluleś, że schodzimy z tematu, więc koniec dyskusji. Za przedluzanie jej będą warny.
I tak racja jest po mojej stronie
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Dzięki wielkie za zasyfienie mojego topicu. Może załóżcie sobie osobny, w którym podyskutujecie na temat faszyzmu prawicowo-lewicowego itp. Jak ktoś tu zajrzy i zacznie czytać posty o tych pierdołach to wątpie czy będzie chciał się wypowiedzieć na właściwy, mnie interesujący temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum