Popiel kiedyś to była pewność jak był inny system. Teraz wystarczy, że w dniu matury z historii będzie cię coś bolało, coś będzie nie tak, rozproszysz się i po tobie. Także nic nie jest pewne.
To czemu im nie powiesz, tylko zachowujesz sie jak baran ?
Wchodzisz i mówisz ze rodzice chca abys podszedl na prawo ale tobie sie nie chce. Tak o wcinka bez sensu a później zamiast powiedzieć jaki to ty nie jesteś zajebisty to nabijasz posty.
[ Dodano: 23 Lip 2006 08:41 am ]
Popiel napisał/a:
Z samym dostaniem się nie ma problemów .
Popiel napisał/a:
W moim przypadku to pewność ~~
Popiel napisał/a:
Akurat o tą mature się nie boje
Popiel napisał/a:
merlin, to ty za malo wiesz ^^
Cztery posty i we wszystkich to samo, zamiast sie pochwalić to czemu cyrki robisz ?
Wszedłeś tu tylko po to by sie pochwalić ze mozesz wejsc na kazda uczelnie ale jestes taki zajebisty ze nie wiesz na którą w koncu pojsc ?
Jak już mówiłem wczesniej, twoje posty nigdy nic nie wnoszą do dyskusji.
Są po to by być.
Ostatnio zmieniony przez Bango 23-07-2006, 08:42, w całości zmieniany 1 raz
Bo mnie to bawi po prostu. Może do Ciebie dotrze w końcu, że niektórzy robią różne rzeczy dla rozrywki
Ten temat słuzył raczej do pozyskiwania informacji a nie zasmiecania wiesz ?
Skoro ciebie bawi wpieprzanie sie wszedzie i rozbijanie rozmów to zapisz sie do młodzierzówki lewicowej, oni wszedzie sie wpychaja i gadaja bez sensu.
Nie może być prawicowy . A sam w sobie nie może byc ani nazywany lewicowym ani prawicowym.
Tak samo jak Konserwatyzm jest tworem prawicowym, ale sam w sobie nie moze byc nazywany prawicowym konserwatyzmem ani lewicowym konserwatyzmem.
To tak w gwoli scisłosci bo nie wiem po co o nich wspomniałeś ?
Ostatnio zmieniony przez Bango 23-07-2006, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
No i co z tego? W Polsce zawsze reprezentowala go prawica.
W Polsce prawica rzadziła tylko w latach 90-93 i nigdy nie reprezentowała faszyzmu.
Ych...i tak to jest gdy ktoś coś mówi a sie nie zna.
POZATYM FASZYZMU W POLSCE NIGDY NIE BYLO I NIKT GO NIE REPREZENTOWAL !
Ale dobr awykaż sie jakie partie faszystowskie mielismy w Polsce ?
Chyba nie chcesz mi powiedzieć ze PiS i LPR to partie prawicowe ?
[ Dodano: 23 Lip 2006 10:21 am ]
Popiel napisał/a:
Niemczech faszyści szczerze nienawidzili wszelkiej maści socjalistów ;-]
Idiota bije sie z idiotoą co nie znaczy ze nie jest idiotą. Pozatym w gwoli scisłosci to oni jechali po komunistach, ktorzy jak faszysci byli socjalistami ;]
Ostatnio zmieniony przez Bango 23-07-2006, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum