Ostatnio byłam w kinie na Scary Movie 4 ale musze przyznać, że ani troche mnie ten film nie zaciekawił. Zaśmiałam sie może z trzy razy i raz sie przestraszyłam
ogólnie nic ciekawego...
wg mnie TRÓJKA była sto razy lepsza!
Oglądałem po pierwszych pięciu minutach z nadzieją, że zaraz się rozkręci. Nagle pojawiły się napisy końcowe.... Ogólnie chyba 2 fajne akcje widziałem, ta na początku a miare i z ipodem.
Tak już jest z tą serią. Pierwszą część nakręcili bracia Wayans, tworząc tym samym idealne połączenie prymitywnego humoru w stylu American Pie z parodią kinowych hitów. Dwójka była już słabsza, dlatego zmieniono reżysera. David Zucker to mistrz parodii, stworzył m.in. ,,Nagą broń''. Swoją klasę potwierdził trzecią odsłoną ,,Strasznego filmu'' różniącą się znacznie od poprzednich części. Zucker zrezygnował z pikantnego humoru, za to zwiększył elementy parodii. Efekt był świetny, powstała najlepsza część serii. Niestety czwórka tylko powiela schematy, poza tym za dużo w niej klozetowych dowcipów, zupełnie nie pasujących do filmów Zuckera, a które idealnie potrafiliby wykorzystać bracia Wayans.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
byłam na nim w kinie i podobno był śmieszny nie wiem bo ja prze cały film nawet raz sie nie uśmiechnełam. O nie sorry raz jak napisy końcowe sie pokazały. Bardziej mnie piła 1 i 2 śmieszyła
_________________ Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum