Imię: David
Wysłany: 20-01-2007, 01:05 Sterydy
Cały czas trąbi się o narkotykach.... dużo rówineż o alkoholu... wspomina się papierosy..
Ale jest jeszcze jedno i bardzo groźne żródlo uzależnienia. Mianowicie mam na myśli sterydy.
Ludzią dążą do świetnej sylwetki, często wszelkimi sposobami. Znam osobiście osoby zażywające sterydy. Prawda jest taka gdy weźniesz raz będzie Cię ciągnęło ponownie. Gdy tylko forma spadnie przyjdą Ci na myśl. Sam osobiście spróbowałem 100 cap Metanabolu. W skrócie około 12 kg masy, 4 cm w bicu, 5 cm w klacie 7 kg na wycisk. Biorąc pod uwage termin brania (miesiąc) to całkiem ładnie. Minelo 9 miesiecy od tej pory. i żadnych zmian nie zauważyłem. Zapewne dlatego że zamałą dawka. Ale nieraz mnie ciągnęło znów. Przestrzegam was przed tym. Pomyślcie wpierw 2 razy za nim zażyjecie. Mam kilka pytanek:
Braliście już jakieś sterydy?
Jakie efekty ?
Co sądzicie o osobach które sobie "pomagają" w ten sposób?
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
U mnie żadne, bo nie brałam. Podobno faceci mają mniejsze zabawki.
Kiviath'Nove napisał/a:
Nudzi im się.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: David
Wysłany: 20-01-2007, 22:07
Alicja napisał/a:
U mnie żadne, bo nie brałam. Podobno faceci mają mniejsze zabawki.
hahha... niby tak.. mój znajomy (o ile to nie za duże slowo) dostal 20 strzał OMY... gdy zaczęłą działas to podobno 2 miechy nie mógl swojego postawić... ale teraz już doszedłdo Siebie ..
to jest glupota, jak juz chca cwiczyc to bez zadnych wspomagacy wiadomo ze na efekty trzeba dluzej czekac ale jest to zdrowsze,, znam kolesia ktory bral to swinstwo przybral na masie i w ogole ale jak przestal cwiczyc, to masa sie zamienila w tluszcz
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Efekty są m.in. następujące: osłabienie serca, spadek potencji seksualnej, wypadanie włosów itp.
Kiviath'Nove napisał/a:
Mój znajomy (19 lat) bierze jakieś głupstwa od ponad roku. Ma coś około 165cm wzrostu, a wygląda potwornie, musi chodzić w luźnych swetrach bo jego monstrualne kształty porażają... Raz widziałem go jak siłował się z kolegą 3 razy szczuplejszym, to ten kolega rozłożył go bez drgnięcia powieką a ten "biedak" męczył się niemiłosiernie. Prawie pękła mu koszula, powychodziły wszystkie żyły a ręka wyglądała jak nie powiem co.. Jak go pytałem dlaczego to bierze to powiedział że chce zrobić z siebie takiego "miśka". Dopiero pakuje rok a ma zamiar tam spędzić jeszcze 5-6 lat. Moim zdaniem to nie dożyje. Rodzina stara się zrobić wszystko aby go od tego odwiec, niestety chłopak jest tak mocno zdeterminowany że nikt nie może mu pomóc.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3428 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 02-02-2007, 22:47
Drodzy panowie!
Piszę w tej chwili apelację do chłopaczków, którzy maja zamiar brać sterydy(Ci którzy biorą proszę o zaprzestanie.)
Otórz, przez pewnien czas(2 miesiące) byłam z chłopakiem, kótry brał sterydy.
Rozstalismy się właśnie z tego powodu. Po pierwsze mówił, że nie będzie już brał a potem znowu brał. Bo waga mu spadała ,a a chcaił ważyc więcej.
Przytył mi w niecały tydzień 7 kg. Także jak nie widziałam go kilka dni to potem byłam w lekkim szoku.
Po co to wszytsko piszę...
Sterydy są do dup* proszę nie róbcie takiej głupoty. Dziewczynom wcale nie podobają się tacy "Wilecy, przesadzeniu już, mięśniacy":/ Sterydy ryją mózg!:/
Od tego się uzależniasz, to jest błedne koło...
Jeśli chodzi o branie jakieś "odżywek" to jeszcze bym mogła zrozumieć...;/
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 02-02-2007, 23:02
Podobno jedna moderatorka jedzie na sterydach, ale nie wiem czy to prawda. Sam mam do tego stosunek obojętny - często widuję amatorów sterydów. Jeden nawet studiuje zaocznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum