11/18. Pie*dolenie. Kiedyś na biologii porównywaliśmy swoje włosy pod mikroskopem i moje wcale nie wyglądały tak, jak na obrazku przy wyniku. Nie, nie kupię sobie linii ich kosmetyków, żeby mieć za 2miesiące 18/18. Mam zdrowe włosy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 24-03-2008, 11:37
7/18- to jakieś pierdoły. Dlatego, że myję włosy co 2 dzień, bo inaczej miałabym tłuste, brudne strąki, a na codzień nie robię z nimi prawie nic, nawet nie suszę?
Mam zdrowe, ładne włosy- mówią to fryzjerki, a nie jakiś test mający na celu, bym kupiła szampon Pantene.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 24-03-2008, 16:12
9/18 są niepowaznie chyba. Mam lekko przesuszone włosy,ale co druga dziewczyna z włosami do ramion ma bardziej zniszczone niż ja mają do pasa. Pozatym moj fryzjer mowił mi ze kosmetyki dostepne w drogeriach tylko łądnie pachną, ale działaniem nigdy nie dościgną specyfików dostępnych w salonach kosmetycznych.
7/18- to jakieś pierdoły. Dlatego, że myję włosy co 2 dzień, bo inaczej miałabym tłuste, brudne strąki, a na codzień nie robię z nimi prawie nic, nawet nie suszę?
Mam zdrowe, ładne włosy- mówią to fryzjerki, a nie jakiś test mający na celu, bym kupiła szampon Pantene.
Dokładnie. Mam wrażenie, że test jest zrobiony tylko i wyłącznie po to, żeby namówić potencjalnych klientów do zakupu. Mam 8/18, a w sumie jedyne co złe robię swoim włosom to to, że codziennie myję, a poza tym to nie suszę, nie prostuję, nie dręczę ich.
Wysłany: 24-03-2008, 22:15
juna napisał/a:
Pozatym moj fryzjer mowił mi ze kosmetyki dostepne w drogeriach tylko łądnie pachną, ale działaniem nigdy nie dościgną specyfików dostępnych w salonach kosmetycznych.
Wyszło 12/18 ale zupełnie w to nie wierzę. No cóż czego się nie zrobi, żeby nakłonić ludzi do ratowania swoich włosów "jedynymi słusznymi" kosmetykami
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum