Imię: Albert Fish
Wysłany: 03-04-2008, 19:27 Sprawdź czy jesteś entelegentny
Jeśli znudziła się wam masturbacja pod stolikiem, picie ukraińskiego płynu do chłodnic samolotowych lub składanie ofiar ku czci Swarożyca, a może po prostu nie macie nic ciekawego do roboty, zmuście się do myślenia i sprawdźcie swój poziom umysłowy.
Z niektórymi obrazkami się nie zgadzałem z powodu braku widoczności. Swoją drogą na normalny test ma się godzinę a tyle przy tym siedzieć nie zamierzałem.
A jakby ktoś inny był na moim miejscu to byś się nie przejęła?
Jak wyżej.
Mnie było przede wszystkim ciężko dostrzec groty na niektórych grafikach.
[ Dodano: 04-04-2008, 09:52 ]
Kurczę, ale myślę sobie, że ten test to w sumie nic.
Znam osobę, która jest na pewno znacznie inteligentniejsza ode mnie, a mogłaby sobie nie poradzić z tymi zadaniami np. w odnajdywaniu zależności m-dzy liczbami, czy z siatkami brył, ponieważ jej uzdolnienia idą w zupełnie inną stronę, a dziewczyna ma polot jak mało kto.
A co Wam sprawiło największy problem?
Mnie to szybkie zapamiętywanie wielu informacji i potem przypominanie sobie, z tymi adresami, numerami telefonów itd.
[ Dodano: 04-04-2008, 18:22 ]
A największą frajdę odnajdywanie zależności między liczbami
To robię właściwie na co dzień, taka choroba psychiczna, zależności, zależności
Wg tego testu mam 129....wyłożyłam się na dużej liczbie tych zadań końcowych o odważnikach itd...choć zdarzyła mi się wpadka z językowego to jednak głównym problemem były dla mnie zadania "matematyczne".
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum