nie rozumiem tej ideji,"przedewszystkim Alkohol,nawalmy sie a wszyscy bedziemy szczęśliwi".To jest koszmarne coś w stylu: dajmy tłuszczy sie upić aby przestała myśleć i stała sie jednolitą szarą masą dającą się kontrolować i czekającą wciąż i wciąż na to samo. O naiwności nie ma to jak narypana psełdo dorosła młodzież zataczająca sie po imprezach do domu. Coś wspaniałego! Nachlajmy się! Bądzmy modni!!!! Super!
[ Dodano: 28 Kwi 2006 09:58 pm ]
Poprostu: BĄDZMY POLAKAMI!!! bo na tym to polega! Ekstra! co za bzdura
modne jest jaranie, alkohol dawno wyszedl z mody, nie pisalem zeby sie najebac jak bak, bo wtedy impreza konczy sie awanturami albo plywaniem w rzygach, pisalem jak u mnie jest, jak wolisz to mozesz siedziec przy picolo
_________________ Wszyscy jestesmy w izolatkach naszych cial
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
Moim zdanie picie alkocholu nie ma sensu. Jak są fajni ludzie to impra będzie super i bez alkocholu. Na ostatniej imprze mój kolega ochlał się i do teraz wszyscy mają polewkę z tego co robił (narobił sobie siary i tyle). Powiedział nawet kilku osobom nie miłe rzeczy (spadło jego poważanie w szkole). I po co to było dla szpanu. Uważam że na imprze nie jest potrzebny alkochol. Wystarczy fajna ekipa i Dj. Pozdro dla wszystkich, którzy sądzą tak samo.
_________________ Każde bez sens ma swój sens bo bez sensu nie ma sensu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum