Jaki sposób depilacji preferujecie? Wosk? Krem? Maszynka? Depilator? Laser? Czy do różnych części ciała używacie różnych depilacji? Od czego to zależy?
_________________ Najchętniej zamknęłbym Cię w klatce,
Boli. Nawet z tymi całymi nakładkami chłodzącymi. Podobno po jakimś czasie to przestaje boleć, bo włoski są słabsze, ale ja nie będę próbowała się o tym przekonać na własnej skórze. Br.
_________________ Najchętniej zamknęłbym Cię w klatce,
Boli. Nawet z tymi całymi nakładkami chłodzącymi. Podobno po jakimś czasie to przestaje boleć, bo włoski są słabsze, ale ja nie będę próbowała się o tym przekonać na własnej skórze. Br.
a to ja nie skorzystam jednak o_O
Ból mnie przeraża..
Mam nieodparte wrażenie, że depilator nie zabija, ani nie urywa nóg i da się wytrzymać ten straszliwy ból.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Z wyżej wymienionych stosowałam krem, maszynki oraz depilator...jeśli mam ograniczenie czasowe to używam maszynki, spróbowałam kilka razu depilacji kremem ale nie jestem zbyt zadowolona z tego sposobu depilacji...depilowanie depilatorem boli tylko na początku, można się przyzwyczaić a nawet zobojętnieć na ból spowodowany wyrywaniem włosków.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Zbyt boję się bólu... Nie używałam i nie użyję. Zresztą mogą być one szkodliwe. Wosk ze względu na rozgrzewanie, a oba przez to, że po długotrwałym, regularnym używaniu podobno można mieć dziury w nogach
Darn napisał/a:
Krem?
Używałam regularnie i bardzo mi się podobało. Przestałam używać regularnie, gdy dowiedziałam się, jakie to może mieć skutki uboczne. Teraz używam wyłącznie latem, gdy pokazuję nogi
Darn napisał/a:
Maszynka?
To tak na co dzień. Denerwuje. Włoski prędko odrastają.
Zresztą mogą być one szkodliwe. Wosk ze względu na rozgrzewanie
Tak, usmaży ci nogi...
harlequin napisał/a:
a oba przez to, że po długotrwałym, regularnym używaniu podobno można mieć dziury w nogach
Ja pieprzę. A Rzym upadł przez pedałów. Skąd ty bierzesz takie rewelacje? -.-'
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Wysłany: 26-03-2008, 07:30
harlequin napisał/a:
po długotrwałym, regularnym używaniu podobno można mieć dziury w nogach
xD Moja matka używa odkąd pamiętam i nie widziałam nigdy dziur w jej nogach.
Depiluje zwykle woskiem, pachy i bikini robiłam laserowo, ale generalnie nie polecam
Może zakleja plasteliną, bo nie chce Cię martwić.
^^ o tym nie pomyślałam
mj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum