Sourcowi przyszło urodzić się w dzień Insurekcji Kościuszkowskiej(24 Marca). Przyszło mu również samemu sobie zakładać temat urodzinowy, gdyż nikt z forum nie zna mojej dokładnej daty urodzin(chyba). Jest natomiast kilka osób, które trafnie mój rocznik wytypowały.
Jestem wdzięcznym wam, za te blisko 900 postów, którymi dane mi było się z wami podzielić, i za tą niezliczoną ilość, które przyszło mi przeczytać. Wszystkie były wartościowe. Osobne podziękowania składam tym, z którymi miałem okazję prowadzić prywatne rozmowy na GG czy PW. Fajnie się gadało i wymieniało poglądami.
Sobie życzę szybkiej naprawy kompa, bym dalej mógł was nękać tu na forum.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Source...życzę Ci abyś osiągnął to do czego zmierzasz w życiu i był trochę mniej rozdarty wewnętrznie, niż wydajesz mi się teraz (choć to może gra pozorów)...po prostu szczęścia...a co się za tym kryje to już Ty wiesz najlepiej
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
i był trochę mniej rozdarty wewnętrznie, niż wydajesz mi się teraz
A no przyda się. Żadna gra pozorów. Ostatnio mam tendencje do wpadania w pętle, z których nie ma wyjścia, odnajduję masę paradoksów. O ile bawiłem się tym niesamowicie na początku, to teraz powoli staje się uciążliwe. Już wiem co Horacy miał na myśli mówiąc o złotym środku - logika zgubną bywa.
Coz Ci zyczyc...
Dazenia do zalozen.. Znaleznienie owego zlotego srodka.. skonczenie z zataczeniem petli, bo w kocnu zacznie Ci sie krecic w glowie, stracisz rownowage i runiesz z wirem w glowie a nie na tym przeca rzecz polega
Samodoskonalenia...
Ciezko.. gdyz wydajesz sie posiadac wiekszosc rzeczy jakich sie ludziom zyczy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum