Solarium - niezdrowe
Chęć dobrego wyglądu - nie do pokonania..
Choć nie jestem przykładem, bo do solarium nie uczęszczam, wiem jak duża jest potrzeba atrakcyjnego kolorku skóry. Blady jakiś taki.. mętny szczególnie latem! A zimą? Nie mam nic przeciwko, byleby z umiarem! Pomarszczone, czarne jak murzynki blondi z tonami fluidu są blee. Chyba chcą się szybko zestarzeć
Nie dla każdego, ja nie lubię. Dla mnie w tym roku było stanowczo za gorąco, zwłaszcza na wylegiwanie się na słońcu. Dopiero o godzinie 21 dało się z domu wyjść.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 14-08-2006, 14:03
Nigdy jeszcze jakoś nie byłam na solarium bo opalenizna po tym wyglada jakaś taka sztuczna. W tym roku może by mi sie przydało troche opalić ale chyba i tak się nie wybiore. A wogóle to ostatnio coraz bardziej podoba mi się jasna cera.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 15-08-2006, 13:42 Re: Solarium TAk czy NIE??:D
KaMiLuSkA napisał/a:
czy sztuczna opalenizna jest ladniejsza od naturalnej??
Nie
A faceci co chodzą na solarium to "cipowate chłopaki" Moim zdaniem jest to pedalskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum