Jakie macie sny...bo moje są kolorowe...wiem głupio to brzmi...ale wielu ludzi ma czarnobiałe..............nawet spotkałam się z określeniem ze tylko wriaci mają kolorowe
a własnie a mieliście kiedyś świadomy sen? wiedzieliście ze śnicie...ja tak kilka lat temu...ale frajda
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
ja tez mam kolorowe sny a co do świadomości snu to jest możliwe nawet kierowanie snem (akcją która się w nim odbywa), samej mi się zdarza być świadomą snu (szczególnie przed całkowitym przebudzeniem, w tzw. półśnie)...
nom ja własnie tak miałam to był świadomy...i co chciałqam to pojawiało się w nim...robiłam co chce i...fajna zabawa ale to było tylko raz ...szkoda...
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Ostatnio mi się śniło, że zamiast pojechać do solarium, opalałam się w moim tosterze. I mama mi jeszcze mówiła: Ale schowaj się bo wystajesz !
<co jest?>
czasem myślę, że zwariowałam ;P
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 18-03-2006, 22:14
a ja tak mam ze jak pomyslę o kims albo oczyms przed snem bardzo intensywnie to mi sie przysni:P można powiedziec ze kontroluje swoje sny ...(prawie zawsze):P
moje sny czasem mnie przerazają... są strasznie dziwne, czasem jak śpie jest tak jak bym nie miała zadnego snu, tak jakbym nawet nie spała i widze ciemnośc przed oczami i słysze głosy ale nie moge sie poruszyc(nie wiem czy to jest normalne). często tez zdarzają mi sie prorocze sny... a to wcale nie jest przyjemne... moje sny są naprawde dziwne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum