Śniło mi się dzisiaj że byłam w jakiejś sekcie, czytałam satanistyczne zaklęcia z jakiejś czarnej księgi,że przelałam pieniądze na konto tej sekty i od tego czasu zaczęły przedmioty latać w powietrzu i panować ogólny nastrój grozy, dlatego cofnęłam przelew(?) powiedziałam, że tego nie chcę i wszystko ustąpiło.;P
Zryty sen.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
A mi się śniło że jako ostatni zdawałem ustną maturę z polskiego, przede mną była dwójka znajomych z klasy ... niestety obudziłęm się kiedy wkroczyłem do wnętrza sali egzaminacyjnej, szkoda że nie poznałem wyniku.
Czyli to już zbliża się małymi krokami .... nawet we śnie mnie dopadło.
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
dzisiaj mi sie snilo ze zaczalem sobie robic sniadanie, i wyjalem 2 kubki...
jeden na sok, drugi na herbate (ktorej zreszta nie pijam, wiec to bylo bardzo dziwne...)
i do jednego kubka nasypalem herbaty i zalalem ja... syropem truskawowym ~~
i zaczolem to pic... ~~
nie mam pojecia o co w tym chodzilo, ale to bylo bardzo, bardzo dziwne... ;P
lol..
i nic wiecej nie pamietam?
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Przypomniało mi się, że śniło mi się, że pojechaliśmy gdzieś na przedstawienie i mamy się już przebierać, a tu kiecki nie wzięłam. Nie gramy już tego przedstawienia. Coś nie wyjdzie w poniedziałek, albo w środę. Coś spie***. -_-
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Śniło mi się ze byłam w IBI i kupowałam multum płatków śniadaniowych
A rano jak byłam w pół śnie, bo zaczęły się poranne hałasy, to "śniło" mi się że sięgam po komórkę żeby zobaczyć która jest godzina, czułam jakbym trzymała ten telefon przed sobą ale nie miałam jej w ręku ani w ogóle ręki przed oczami i tak z 7 razy sięgałam po tą komórkę, czułam ją w ręku a tak naprawdę jej nie miałam, aż zaczęłam sie wkurzać, w końcu naprawdę udało mi się złapać ten telefon. A najlepsze jest to, że byłam świadoma co się dziej w domu i słyszałam o czym rodzice gadają obok mojego pokoju.
Dziwne
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Śniło mi się że byłem ministrem spraw zagranicznych i pojechałem do Moskwy na spotkanie z ros. min. spr. zagr. pociągiem
A później biegałem po lesie.
A później nad jakimiś morzami czy jeziorami czy zalewami.
z jednej strony po lewej było zimno i pochmurnie a po prawej było słonecznie i ciepło.
Fajnie ?
_________________ Zakłamanie tego świata mnie przeraża - to skandal.
Tej nocy snil mi sie szczur-gigant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprawdzilam w senniku co to znaczy i podobno pokonam niedlugo wszystkie przeszkody jakie stoja mi na drodze...
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Śniło mi się, że byłam na jakimś zlocie szkół. I każda klasa miała się zaprezentować. Wychowawczynie miały śpiewać, a uczniowie tańczyć. Jak nadeszła kolej mojej klasy, to ja zwiałam do jakiegoś budynku sporo oddalonego od sceny, na jakimś wzniesieniu. Zamknęłam się w kiblu. Nagle zaczął padać deszcz i była burza. Przez okno zobaczyłam, że wszyscy biegają w różne strony. Niektórzy uciekali do autokaru, inni do jakieś szkoły. Wyszłam z tego budynku w którym siedziałam żeby dołączyć do reszty. Najdziwniejsze było to, ze deszcz tylko delikatnie kropił. Zadzwonił mi telefon i to była.. Gabi Powiedziała, że są ja jakieś tam sali i żebym szybko przyszła. Ja na to, że u mnie prawie wcale nie pada. Tylko to powiedziałam, a zaczęło lać
Koniec.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 25-12-2007, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum