koleżanka przywiozła pyszne czekoladowe papierosy...szkoda że w Polsce takich nie ma...zresztą tam gdzie była jest kupe smacznych fajek np : waniliowe , brzoskwiniowe itd..masz 16 lat możesz palić i pić co chcesz...ta Hiszpania:):)
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ostatnio zmieniony przez wookaszek 15-08-2007, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Agnieszka
Wysłany: 15-08-2007, 23:20
Paliłam kilka razy smakowe, są fajne, ale tak zapalić z 2-3, a nie pół opakowania. więc wole kupić normalne albo ewentualnie mentole, bo takie później trudno wypalić.
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 16-08-2007, 00:15
nirvankaforever napisał/a:
koleżanka przywiozła pyszne czekoladowe papierosy...szkoda że w Polsce takich nie ma...zresztą tam gdzie była jest kupe smacznych fajek np : waniliowe , brzoskwiniowe itd..masz 16 lat możesz palić i pić co chcesz...ta Hiszpania:):)
Super. Wyjeżdzam stąd na czekoladowe papierosy.
Będę leżeć półnaga na plazy i opalać swoje wychudzone ciało.
Jeść tonami papierosy czekoladowe i pic mrożoną kawę.
Po smakowych nie tylko tytoń smakuje czekoladą, wanilją, mietą ale tez pachnie. Siedziałem przy osbie palącej smakowy i tak pachniało mięta ze nie mogłem się oprzeć i spróbować wiec to nei jest tak naprawde że śmierdzi. Z reszta palaczowi śmierdzi z japy tylko jeśli nie dba o to. Jęsli często żuje gumy i myje zeby to nie ma prawasmierdzieć, co najwyżej ubtranią moga tytoniem jeb*ć
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
słuchaj to Ty tego nie czujesz, nieco inne zdanie maja Ci co nie palą. na przykład ja. według mnie a zresztą co sie bede wysilał.. śmierdzicie i ch*j. sam kilka dni temu próbowałem waniliowe, po 4 buchach ten smród w ryju miałem przez 6 gdzin, nigdy więcej. śmierdziele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum