Nie wiem czy był o tym temat, jak był to mnie to i tak wali.
No więc jesteście uzależnieni od słodyczy ?
Od jakich ?
Kradniecie by mieć na słodycze czy może oddajecie sie na dworcu centralnym ?
Czekam na inteligentne wypowiedzi (coś jak "odliczanka").
Jestem uzależniona od słodyczy, ale walczę z tym nałogiem najgorzej jest, kiedy przyjeżdżam do domu i w szufladzie jest zapas słodyczy, nie potrafię się opanować. Ale jak wracam, nie jem praktycznie w ogóle słodkości, bo jestem sknera i szkoda mi mojej kasy Uwielbiam czekoladę z orzechami lub bakaliową i snickersy!!
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Imię: Ola
Wysłany: 13-01-2008, 13:47
Słodycze jadam tylko wtedy jeśli rodzice coś kupią, nigdy nie wydaję swojej kasy bo mi szkoda, ale ostatnio uzależniłam się od kawowych cukierków copiko, na które codziennie przeznaczam 1 zł.
_________________ Dlaczego kochają nas Ci, których my nie kochamy. Dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna.
Tak, zdecydowanie jestem uzależniona od słodyczy...ale nie ograniczam się do jednego rodzaju...mam sezonowe uzależnienia od różnych rzeczy....teraz na przykład są to cukierki toffi z nadzieniem czekoladowym....przed nimi były batony corny z żurawiną...uwielbiam testować nowości
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Uwielbiam slodycze. A jesli chodzi o jakies konkretne nazwy to ja mam fazy u siebie na jakies smakolyki. Przez caly grudzien zjadalam zastraszajaca ilosc Milky Waya. Tak po 3 dziennie ;P Wczesniej byl Mars ale jako, ze jest okrutnie slodki to jeden byl in off.
Teraz zajadam duza ilosc michalkow zamkowych
Lubie tez 3 bita, ktorego kiedys przestalam jesc jako postanowienie wielkopostne bo kupowalam codziennie jednego ^^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum