Ja własnie tego nie rozumiem. Dlaczego niby czekolada wywołuje pryszcze? Czy mógłby ktos to wytłumaczyć???
też nie dokońca to rozumiem. ale przczytałam już w niektórych źródłach, że to wcale nie jest związane z żarciem.
ale próbowałam. dłuuugo jadłam to co mi nie powinno zaszkodzić. skutek- żaden.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
dłuuugo jadłam to co mi nie powinno zaszkodzić. skutek- żaden.
Czyli najlepiej jeść co się chce, bez zadnych ograniczeń.
Ja kiedys pzrez jakiś czas piłam drożdze i miałam lekką obsesję na temat jedzenia.
W sumie to słodyczy nie odstawiłam, ale za to zaczęłam jeśc codziennie np. marchewkę.
Trwało to ok 3 miesiące. cera się aż tak zbytnio nie poprawiła ale nie wyskakiwały mi nowe pryszcze. W sumie ja nie mam trądziku lecz jak chyba większości od czasu do czasu coś wyskoczy. od wczoraj znowu zaczęłam pić te drożdzę Okropność!
W sumie to słodyczy nie odstawiłam, ale za to zaczęłam jeśc codziennie np. marchewkę.
no ja odstawiłam słodycz, pikantne rzeczy, codziennie szklanka soku ze świeżowyciśnietych marchewek, drożdże w tabletkach, skrzypy i inne takie, do tego antybiotyki itp. itd. i niestety nic.
teraz jem swoją kochaną nutellę i leczę się hormonalnie.
ogólnie to ost czasy jakoś inaczej podchodzę do swojego wyglądu . zdrowiej. mam pryszcze? to się leczę jak nie wyjdzie to sprobuję czegoś nowego. nie załamuję się już.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum