Imię: Michał
Wysłany: 15-08-2007, 14:36
Mój pochodzi od imienia jak z resztą mozna się łatwo domyśleć.
Z końcówką 'u' ponieważ iż dlatego gdyż oryginalna wersja była już zajęta a innego pomysłu nie miałem. I nie posiadam żadnej ksywy. Wszyscy się rzucają do mnie po nazwisku
A tak swoją drogą to średnio mi się podoba.
Kuba - to chyba logiczne
696 - nie chodizło tu jak inni kojarzą o ''69'' z poczatku myslałem 666 ale jest to zbyt stereotypowe itd wiec jedną 6 wolałem do góry nogami takie było moje tamtejsze założenie
Imię: Anna
Wysłany: 16-08-2007, 06:48
kuba696 napisał/a:
696 - nie chodizło tu jak inni kojarzą o ''69'' z poczatku myslałem 666 ale jest to zbyt stereotypowe itd wiec jedną 6 wolałem do góry nogami takie było moje tamtejsze założenie
kurde, tak myślałam ;D
[ Dodano: 16-08-2007, 07:50 ]
dkf napisał/a:
uczysz sie japońskiego, albo w jakimś stopniu masz z nim styczność?? Czy tylko tak bo ci sie podobają słowa??
mam styczność taką, że moje dwie przyjaciółki się go uczą. mnie w sumie nie stać na kurs (byłoby, gdyby bardziej mi zależało ), więc one trochę mnie poduczają, ale nieznacznie.
bardzo podoba mi się ten język.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Rafał
Wysłany: 20-08-2007, 11:44
Dawno dawno temu zacząłem pisać powieść... Na jej potrzeby zgłębiałem tajniki tolkienowskiej mowy elfów - sindarin - oraz pismo używane do jej zapisu - tengwar. Ostatecznie w tej też mowie i na tej bazie utworzyłem nazwę Rivenris jako odpowiednik duszy między wymiarami. Tylko jeden, uniwersalny i niepowtarzalny... Właściwie na tym opierała się owa powieść Tak bardzo przywiązałem się do głównego bohatera i jego losów że teraz dość powszechnie stosuję ten termin
_________________ III era: wojna na necie...
Ostatnio zmieniony przez Rivenris 20-08-2007, 11:55, w całości zmieniany 2 razy
Mój wzioł się od pewnej grupy kolarskiej (kiedyś byłam uprawiałam ten sport na poważnie, ale zrezygnowałą bo uznałam ,że mam za bardzo umięśnione nogi ) "ag2r" a ja podałam poprostu "a" żeby było "aga2r"
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum