Imię: Agnieszka
Wysłany: 14-08-2007, 23:00
Mój zupełnie nic nie znaczy i taki właśnie był cel jak był tworzony. Najpierw powstał jako adres mailowy, z dodatkiem cyferek 385.
(Jest to skrót nazwy Dyskusyjny Klub Filmowy, ale to zupełny przypadek i dowiedziałam sie o tym już po tym jak tu sie zarejestrowałam)
Wymysliłem go na poczekaniu gdy tworzyłęm postać do dnd i tak już zostało. Ostatecznie wśród kumpli funkcjonuje forma skrócona "Madri" która też brzmi całkiem nieżle.
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Ostatnio zmieniony przez Madritian 15-08-2007, 01:21, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Anna
Wysłany: 15-08-2007, 10:19
Ja miałam kiedyś taki swój inny nick, którego używałam latami, ale nagle znudził mi się i postanowiłam go zmienić.
Teraz używam dwóch:
Synthasy - utwór Klausa Schulze, który samym swoim brzmieniem (chodzi o to słowo, nie utwór), myślę, że pasuje na nick dla dziewczyny
Motoko - bo swojego chłopaka czasem nazywam Motoki, a Motoko, to żeńska forma tego imienia. Podoba mi się po prostu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum