Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Sprawy Mportalika  »  Forum
Ignorowanie tematów
Witam. Czy problem dotyczy tylko mnie? Kiedy chcę zignorować dany temat, wyskakuje mi wiadomość, ze został on dodany do listy ignorowanych, a lista nadal jest pusta... Dlaczego tak się dzieje?

Pozdrawiam
Odpowiedzi: 15
informacja o nieprzeczytanych postach
da się ją jakoś usunąć? bo mnie denerwuje :/
Odpowiedzi: 7
Warny za głupie pytanie
Mam propozycje aby osobom które zadają jakże interesujące pytania typu "czy to do mnie" itp (chodzi o sztuczke z YOU) dawać warny w końcu po to jest FAQ żeby to czytać a nie zeby było
Odpowiedzi: 3
współpraca z tym forum
od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija dlatego proponuje wam teraz współprace :
1 na kazdej z podstron mojej strony jest przycisk forum komputerowe Moja strona
2 na podstronach linux windows i inne syst. mam dodatkowo button "jesli masz problem wejdz na forum"

co chce w zamian?
zobaczcie na tym mojim forum na samym dole jest malutki prostokątny, estetyczny banerek chce zebyscie go umiescili teraz na waszym forum a ja pozmieniam linki do was co wy na to? jak by co pisac numer gg 3854049
Odpowiedzi: 1
Zlot forumowiczów
Gdzie chcielibyście, aby odbył się zlot forumowiczów, kto deklaruje swoje przybycie oraz który termin najbardziej Wam odpowiada.

Proszę sie tutaj udzielac ;) [/b]
Odpowiedzi: 332
Nurtujące mnie pytanie.
Czy może mi ktoś wyjaśnić?, (mile widziane wypowiedzi władzy forum) ;)
1.Dlaczego Popiel został moderatorem?
2. Dlaczego Popiel nie dostaje warnów za łamanie regulaminu?
3. Dlaczego wciąż Popiel jest moderatorem?

Kulturalnie i grzecznie pytam. :)

Pozdrawiam Capsel31
Odpowiedzi: 20
jak wstawić userbara do podpisu ?? jaki kod mam wpisać
na poprzednim forum miałem 2 userbary tylko że nie pamiętam jaki kod sie wstawiało by go wstawić

cos było że odsyłacz do strony tego userbara i dowolny link ktory po kliknięciu w mojego userbara przechodził na strone www.korona-kielce.pl :065:
Wymiana buttonow?
Witam. Czy was serwis prowadzi wymiane buttonow z innymi?
Jesli tak to zapraszam na GameZone: http://gamezone.d8b.pl
Z checia sie wymienimy.

/Edit:
@down
Myslalem, ze nie zaszkodzi zapytac.
Odpowiedzi: 6
Czy ktos te forum moderuje ?
Wiem, że jestem tutaj nowy i zbyt wiele narazie nie mam do gadania ale jak tu zawitałem to rzucił mi sie w oczy bałagan i nie egzekwowanie przez kadrę forum regulaminu... Mam nadzieje, że ktoś coś z tym zrobi, bo forum jest zaśmiecone i nie przejrzyste :569:
Odpowiedzi: 40
Nie działa..
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem...

Ale nie działają mi TAGI w oknie szybkiej odpowiedzi, nie działa cytowanie selektywne i emotki w szybkiej odpowiedzi...?

Tak ma byc?
Odpowiedzi: 10
Userbar forum.mportalik.com - przeczytaj/skomentuj.
Co to jest Userbar?
Userbary - Są to małe grafiki (najczęściej w rozmiarach 350x19 pikseli) przeznaczone dla sygnatur na forach dyskusyjnych, które definiują czym się dana osoba interesuje, co lubi, w jakie gry gra oraz jakich aplikacji używa. Składają się z grafiki źródłowej związanej z zainteresowaniem, ukośnych kratek separujących np.postać z gry lub logo od tła, tekstu określącego dane zainteresowanie w trzeciej osobie (np."Google Fan") i pół przezroczystej półelipsy (czasami zdeformowanej) która tworzy efekt szkła. / wikipedia.org

Chciałem Wam zaprezentować userbar'a dla Waszego forum, oto on:

Kod:

Kod:
http://img388.imageshack.us/img388/5130/mp3mo.gif

Być może przyda Wam się w promowaniu Waszego forum na innych portalach/forach.
Warto przypomnieć, iż autorem tego userbara jest mój znajomy Matiuk (click).

Czekam na Wasze komentarze/propozycje co do userbarów.
pozdrawiam
ks.
Odpowiedzi: 11
Gwiazdki
Co oznaczają gwiazdki umieszczone po nickie użytkownika:?:
Odpowiedzi: 1
Informacja
Ostatnio użytkownicy forum skarzyli sie na jego powolne działanie, bylo to spowodowane atakiem (DoS) na nasz serwer, co prowadzilo do spowolnienia jego pracy.
Odpowiedzi: 7
Komputer Swiat
Nasza witryna i forum zostały opisane w październikowym numerze Komputer Swiata
http://www.mportalik.com/infopage.php?id=41
Odpowiedzi: 51
To takie coś u dołu postu...
Niedawno zauwazyłem na dole postów takie paski, HP, MP i bodajże exp. Zaglądając do FAQ dowiedziałem się że to zależy od postów... Ale tak w sumie to po co to jest? Da się coś z tym zrobic, bo mnie lekko denerwuje :P ?
Oświeccie mnie ludzie :D
Odpowiedzi: 5
Konserwacja
Przed chwilą trwała konserwacja forum.
Eliminowałem problem z nie otwieraniem sie tematów, teraz tematy powinny sie poprawnie otwierać.
Odpowiedzi: 26
Logo
Prosze o glosowanie.
Odpowiedzi: 26
Cenzuranci na tym forum - BARDZO WAŻNE
Użytkownik Popiel nie powinien mieć moderatora.

To co napisał w uzasadnieniu moich ostrzeżeń to są totalne brednie - kolega Mario przyznał, że jego rodzina ma tradycję wojskową, czyli byli esbekami lub współpracownikami, bo ci którzy nie popierali partii nie mogli liczyć na stopnie oficerskie.

Tak naprawdę dostałem ostrzeżenia za to, że udowodniłem, że popiel nie ma racji.

Za to co na chwilę napiszę zapewne mnie zablokują, ale i tak nie chce, żeby cenzuranci byli i na tym forum - tacy ludzie nie powinni mieć wogóle dostępu do opcji moderatorskich.

[podobną wiadomość wysłałem też do Admina i Charming (tyle że bardziej rozbudowane), tobie użytkowniku wysyłam tą wiadomość tylko po to, żebyś zobaczył/zobaczyła jaką faszystowską świnią jest popiel]
Odpowiedzi: 13
WAŻNE ! DLA WSZYSTKICH USERÓW ! RANGI !
Czy chciali byście aby te oto niżej wymienione rangi weszły w życie Forum ???? Głosujcie i dawajcie swoje komentarze !! :D :D :D

[color=red]
Rangi:
Wymiętek 0-5
Bobas 5-10
Siusiumajtek 10-15
Przypalony kotlet 15-25
Pijaczyna 25-30
Zapleśniała Pomarańcza 30-40
Zupka Instant 40-50
Zozdarta Rajstopa 50-60
Pomidorówa 60-70
Solniczek 70-85
Odpowiedzi: 25
Pisownia na forum
Wszyscy użytkownicy forum sa proszeni o sprawdzanie swoich postów pod względem pisowni używając przycisku Pisownia, a po poprawieniu błędów dopiero Wyślij

[ Dodano: 04 Sie 2005 11:19 am ]
Jeżeli jesteście pewni, że jakiś wyraz jest poprawny, a mimo to został podkreślony na czerwono, proszę o dodanie go do słownika :)
Odpowiedzi: 59
Opcja "Szukaj"
Mam pytanie odnośnie opcji "Szukaj". Na każdym forum mogę wyszukać interesujące mnie tematy dzięki tej opcji - tutaj nie, gdyż jest tylko opcja szukania wg autora. U mnie jest coś nie tak czy po prostu uznaliście opcję szukania według słowa za zbędną? Jeśli tak to dlaczego?
Pozdrawiam![/scroll]
Odpowiedzi: 8
co to wogole jest?
Pewnie odrazu dostane jakieś ostrzeżenia czy niewiem co ale chciałem poruszyć pewnien temat i prosic o wyjasnienie.
Mianowicie kiedy nie wejde do jakiegoś tematu widze jedną z pierwszych wypowiedzi admina, czy moda czy kogos bardziej uprzywilejowanego niż zwykły użytkownik, tylko nic w tym dziwnego by niebyło gdyby normalnei odpowiadali a nie w 80% tematów do których zaglądam piszą: temat debilny, temat beznadziejny, ile ty masz lat że takie głupie tematy zkładasz!

I tak w sporej liczbie, wypowie sie ktos zielony albo czerwony a później w wielu przypadkach jest tak że za jego zdaniem idzie spora część ludzi! Wyzywając od głupków, debili, małolat itd itp.

Chyba to forum dla młodziezy prawda? więc chyba tacy w wieku 14,15,16,17,18....moga się wypowiadać. A różni ludzie i różne pomysły mają.
Rozumiem że niektóre sa bezsensowne, można upomnieć czy niewiem jakie tam kary są na forum, no a jak był temat to dać do niego link jak ktoś jest nowy.
Forum jest od tego przeciez żeby prowadzić rozmowy, zadawac pytania a Ci bardziej uprzywilejowani (SZCZEGÓLNIE CHODZI TU O DZIAŁ SEKS ALE NIE TYLKO) zamiast udzielać pomocy, bo od tego są przecież piszą że im sie niepodoba, że jest źle i wogole.

Wydaje mi się że to jest zaśmioecanie działów i tematów przez taki wypowiedzi, czy niemożna by bylo normalnei odpowiedzieć do tematu??
Pierwszy z brzegu wziąłem, "jaka jest wasza ulubiona pozycja", zamias sie zlewać niemożna napisac normalnie? a jak sie niema nic do powiedzenia to nieodpowiadać??

Jeśli sie myle to mnie oświećcie!!!

Ludzie, nastolatkowie jak i młodzież chcą zasięgnąc w wielu przypadkach porad, może zaspokoic swoją ciekawośc.....taki świa a Wy nie....tylko powiedziec że to debilizm i koniec.
A wcale niewydaje mi się żeby Ci którzy "rządzą" na forum byli najmądrzejsi i we wszystkim najlepsi przez co w wielu przypadkach zdarza im sie jechać po ludziach!

Dostałem ten adres od jedengo z Waszych modów ponieważ znamy sie z innego forum, spoko, zarejestrowałem sie, zacząłem troche pisac, ale z czasem jak widze jak pracują moderatorzy, jak udzielają sie w tematach, zwracają uwage na OT a samo go tworza no to wybaczcie....niewiele ciekawe można wynieść z forum!

I wydaje mi sie że przez takie cośmożecie tracić użytkowników. Niby nic ale na forum chyba o to chodzi żeby sporo ludzi odwiedzało i panował dobry klimat!

Niewiem jak Wy to widzicie, zapewne inaczej ale ja powiedziałem co mi sie niepodoba w pracy forum ;]
dzieki za uwage!
Odpowiedzi: 16
2 lata.
Dziś mija druga rocznica od istnienia naszego forum :)
Odpowiedzi: 21
beznadziejni ludzie
Jestem na tym forum 4 miechy i widze że są na tym forum w 70% ludzie z zwalona psychiką. Wszystko na nie! Wszystko sie nie podoba nie ma żadnych autorytetów. Chamskie odzywki na tematy np mój temat w dojrzewaniu : grutki :065: Wogle moderatorzy w tyłku maja wszystko. żygać mi się chce wiecej nie będe zawracał sobie głowy. Nara wszystkim :564:
Odpowiedzi: 40
pytanie do Admina
Brak numeru lub hasła bramki GG. to sie pokazuje gdy chce komus wysłac wiadomosc na gg z bramki na forum. nie mozecie cos z tym zrobic?!?!?!?!
Odpowiedzi: 2
Lidzba postów
Od ilu postów zaczyna zapełniać się ten pasek pod nickiem i ile trzeba mieć napisanych żeby sie powiększał???
Odpowiedzi: 8
Chlew
Wrocilem z wakacji. I co widze ? Chamstwo, klotnie, glupie tematy i posty. Jeden wielki OT. Wiekszosc nowych userow to pokemony. Niby to forum mlodziezowe, ale sa jakies granice dobrego smaku. Lepiej bylo kiedys, userow bylo mniej, ale bylo fajnie.
Ps. Zastanawiam sie nad odejsciem z forum. Nie bede walczyl z warcholami.
Odpowiedzi: 43
Jestem nowy... Co znaczy poziom na tym forum?
Cześć!
Mam takie pytanie co to jest poziom i do czego się odnosi:
-HP
-MP
-EXP
proszę o wytłumaczenie :566:
Sygnatura
No właśnie co sie z nią stało? Próbowałem ustawic ją jeszcze raz i ni. O co chodzi? Nie będę się wykłucał, ale chciałbym wiedziec...
Odpowiedzi: 2
PROTESTY
Protesty prosze zgłaszać na

Ostrzeżenia - na PW osoby z administracji, która nadała ostrzeżenie.
Odpowiedzi: 0
1 - 2 ... 247 - 248 - 249 - 250