Czy jest ktoś na forum kto słucha tego zespołu. Jak dla mnie jest debeściarski i mogę go słuchać wiecznie ale każdy ma swój gust. Najbardziej podoba mi się piosenka Welcome to my life a dlaczego to ona troszkę też mówi o mnie
Wysłuchałam tej piosenki, którą podałeś w swoim poście, bo często jest tak że kojarzy się jakiś zespół choć się o tym nie wie....no ale teraz mogę powiedzieć że nie słyszałam tego nigdy wcześniej...nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia....jeśli leciałoby gdzieś nie wyłączyłabym z obrzydzeniem ale też nie słuchałabym z większym zainteresowaniem. To tyle co mogę na temat tego zespołu powiedzieć
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum