Ja chodze na siłownie i myśle, że moge to zaliczyć jako sprot który uprawiam gdyż jest on męczący, mam z niego kożyści i są zawody typu StrongMan . Chodzi ktoś z was na siłonie ? Może któraś z dziewczyn chodzi na Aerobics ? Pozdrawiam...
Wysłany: 25-12-2005, 14:06 Re: Siłownia And Aerobics
MentoL napisał/a:
Ja chodze na siłownie i myśle, że moge to zaliczyć jako sprot który uprawiam gdyż jest on męczący, mam z niego kożyści i są zawody typu StrongMan . Chodzi ktoś z was na siłonie ? Może któraś z dziewczyn chodzi na Aerobics ? Pozdrawiam...
Ja się interesuje sportem i sądze, że samo chodzenie na siłownie jest bez sensu, no chyba, że chcesz przez kazde drzwi bokiem wchodzić Ja siłownie traktuje jako dodatek do sportu, który uprawiam!
Ja też chodzę na siłownie.. w sumie to jestem nowicjuszem ale to fajna rzecz.. można siebie sprawdzić a co lepsze z czasem przezwycięzyc siebie hehe nie wiem jak to określić ale to też buduje człowieka psychicznie dopóki nie odbija mu na punkcie własnych mięsni..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum