Junia Jeśli go naprawde Kochasz to wiadomo ze nie patrzysz na wygląd ani budowę ciała. Sam jestem tego zdania " Nie liczy się wygląd lecz wnętrze" Mam dziewczyne i Kocham Ją za to jaka jest a nie jak wygląda ale sam poprostu chodze na siłownie dla pasji i hobby. bo poprostu mnie to kręci...
_________________ Leito, K2, Wandam, Bruce Lee, Ninja, Sumo
Wysłany: 12-01-2007, 17:40
Leito22 napisał/a:
" Nie liczy się wygląd lecz wnętrze"
ja tez uwazam ze przy poznawaniu osoby najpierw zwraca sie uwage na jej wyglad. moze nie to jest najwazniejsze, ale napewno wazne. i "latwiej" jest sie nam zakochac w osobie, ktora podoba nam sie rowniez fizycznie.
Cytat:
a czy kiedykolwiek zwróciłbyś na nią uwagę gdyby ważyła 160 kg i miała wąsy?
i mysle ze takiej osobie trudniej byloby kogos znalesc.
ale co prawda to prawda, nie wyglad jestnajwazniejszy:]
a co do silowni, to czemu nie:)
wyrzeźbić figurke.
tylko tez zeby nie przesadzic.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Ostatnio zmieniony przez nelia 12-01-2007, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie że siłownia może być hobby, każdy robi to co lubi a siłownia nie jest dziwnym zajęciem,
dużo ludzi uskutecznia takie spędzanie czasu, świadczy o samozaparciu ale też o kompleksach, no i się bardziej podobasz płci przeciwnej no alę bez przesady, nie chciałbym żeby mi ktoś powiedział "stary gdzie ty masz szyję", są jakieś granice przecież.
_________________ Gdyby ludzie myśleli nad tym co mówią, nie mówiliby tego co myślą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum