Imię: Agnieszka
Wysłany: 15-07-2006, 16:35 Silna czy delikatna?
Chłopaki jakie bardziej wolicie dziewczyny, delikatne małe istotki którymi trzeba sie opiekować i które nieraz umieja powiedziec że czegos nie potrafia i potrzebna jest m wasza pomoc, czy silne w szczególności psychicznie dziewczyny które zawsze sobie radza ze wszystkim same, faceta traktuja jak partnera a nie opiekuna i wręcz walcza o swoja niezależność?
A wy dziewczyny jakie bardziej jesteście? Delikatne czy silne, a moze umiecie wypośrodkować te dwie cechy i jak wolicie jak was faceci traktują?
(Temat nie jest osobisty, tylko poprostu do dyskusji.)
Lubiec to ja moge i takie i takie.
Jednak dla siebie bym szukal indywidualistki, ktora potrafi sobie radzic sama (rowniez ze soba) i nie jest jej potrzebny zaden opiekun. Chcialbym partnerki, a nie osoby, ktora sie musze opiekowac.
Ostatnio zmieniony przez agentm 15-07-2006, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Co prawda też umiem wyśerodkować te dwie cechy (kiedy trzeba), lecz jednak chyba częściej jestem silna/twarda...
_________________ This which name one may not was pronounce.
Choć to bardzo ładne imię.....
Znak zodiaku:
Zielony [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2006, 19:57 Re: Silna czy delikatna?
myślę, że bardziej odpowiadałaby mi taka wersja:
dkf napisał/a:
silne w szczególności psychicznie dziewczyny które zawsze sobie radza ze wszystkim same, faceta traktuja jak partnera a nie opiekuna i wręcz walcza o swoja niezależność?
choć z tym walczeniem o swoją niezależność to już lekka przesada. jeśli już jest się razem, to moim zdaniem tworzy się swego rodzaju jedność, bo dwoje indywidualności razem ze sobą istnieć nie mogą ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum