Wszystkim życzę więcej czasu, wiecej alkoholu i mniej stresu.
konkretne życzenia! : )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ja również ze swojej strony życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych świąt, wypełnionych tym wszystkim na co czekaliście i czego byście sobie życzyli... i oby nadchodzący 2008 rok był jeśli nie lepszy to przynajmniej nie gorszy od tego co się kończy.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Wam wszystkim arkhasis
_________________ zamigotał świat tysiącem barw ..
Ostatnio zmieniony przez arkhasis 23-12-2007, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Ile Tusk przez Lecha szlochał, ile kobiet Golik kochał, ile Lepper się opalał, ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile wanien złupił Zbychu, ile Władek miał nadziei, że z Hausnerem sukces dzieli tyle zdrowia, pomyślności, szczęścia, ciepła i radości, życzy Diva-icious
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
W dzień Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia,
szczęścia, powodzenia
I w Nowym Roku marzeń spełnienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum