Ostatnio było głośno reklamach AXE, gdzie było full erotyki. Jak sądzicie, czy to jest dobry sposób na reklamę?
A tu zobaczcie jeszcze kilka reklam z seksem w tle Reklamy z seksem
ogólnie te reklamy AXA są dla mnie żenujące.
a z tych reklam z Twojego linku to tylko ta o AIDS jest jeszcze w miarę. moze dlatego, ze mówi o czymś ważnym.
Reklamy zawierające erotyczne podteksty są wszechobecne i nic tego nie zmieni... jakoś mnie to nie razi, ale niektóre są beznadziejne, niedługo płatki śniadaniowe będą reklamować nagie kobiety.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Reklamy zawierające erotyczne podteksty są wszechobecne i nic tego nie zmieni... jakoś mnie to nie razi, ale niektóre są beznadziejne, niedługo płatki śniadaniowe będą reklamować nagie kobiety.
Imię: Kuba
Wysłany: 27-08-2007, 20:33
Czasami faktycznie przesadzają i z tymi płatkami masz racje ale taki jest marketing liczy się tylko to co przyciąga ludzi. Reklama axe jest seksistowska i chyba uraża kobiety ale to nie zmienia faktu ze po takiej reklamie każdy facet chciałby mieć taki perfum zwłaszcza że można wygrać wyjazd do willy axe
W reklamach chodzi o to, żeby zainteresować widza. Kiedyś można było to zrobić wstawiając tam krowę, teraz są to przeważnie nagie kobiety, bądź inne erotyczne podteksty, nie ma się co dziwić, reklam jest tak dużo, że wszyscy próbują zrobić taką, żeby została zapamiętana. Mi one nie przeszkadzają, bo nie oglądam reklam.
Imię: Aneta
Wysłany: 28-08-2007, 11:12
Takie reklamy ludzie lubią oglądać.. ale chyba nie kupują tego produktu tylko dlatego, ze wystąpiła tam goła kobieta lub mężczzna. Przyciąga wzrok, ale nie klienta.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Moim skromnym zdaniem to oni juz przesadzają z tym seksizmem w reklamach.. W granicach normy ok... Ale kurcze niedługo pampersy będą nagie laski reklamować.. litości.
Wysłany: 30-08-2007, 13:41
Jakoś mnie to specjalnie nie rusza.
Mam gdzieś te reklamy, nie urażają mojej kobiecości ;'d
Za to bardzo często wywołują u mnie śmiech... ;'d Co ci ludzie nie wymyślą O.o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum