Imię: Angeela
Wysłany: 27-12-2005, 20:48 Sex to też sport...
Ja uważam, że sex to sport, a sport to zdrowie i tak dalej...
Jestem wręcz oburzona, że sex nie jest dyscypliną olimpijską i, że trzeba coś taakiego wprowadzić.... hmmmm tylko jak by to miało polagaż, na jakich zasadach się odbywać.....
może wy daci jakies swoje propozycj??
Jestem wręcz oburzona, że sex nie jest dyscypliną olimpijską i, że trzeba coś taakiego wprowadzić.... hmmmm tylko jak by to miało polagaż, na jakich zasadach się odbywać.....
może wy daci jakies swoje propozycj?? n
Angeela napisał/a:
może wy daci jakies swoje propozycj?? n
Imię: Angeela
Wysłany: 27-12-2005, 21:36
lol wiek tu nie ma nic do znaczenia wazne jest przeslanie... kaput??
Ja zostane przy swoim i koniec jesli ktoz moze mi doradzic jak to bedzie mialo wygladac to niech o tym napisze powtarzam że wiek nie ma znaczenia trzeba myslec o przyszłosci :P:P:P
wiesz co to znaczy? jeśli nie to Ci powiem - zepsuty, zmęczony
rozumieć to kapieren lub verstehen, czyli zamiast kaput powinno być verstecht o ile dobrze kojarzę. ale mogę sie mylić...
Angeela napisał/a:
Ja zostane przy swoim i koniec jesli ktoz moze mi doradzic jak to bedzie mialo wygladac to niech o tym napisze powtarzam że wiek nie ma znaczenia trzeba myslec o przyszłosci
żeby Ci ta przyszłość bokiem nie wyszła, jeśli Twoje "zamiłowanie" będzie się rozwijało
Angeela napisał/a:
Ja zostane przy swoim i koniec jesli ktoz moze mi doradzic jak to bedzie mialo wygladac
ol wiek tu nie ma nic do znaczenia wazne jest przeslanie... kaput??
Ja zostane przy swoim i koniec jesli ktoz moze mi doradzic jak to bedzie mialo wygladac to niech o tym napisze powtarzam że wiek nie ma znaczenia trzeba myslec o przyszłosci nnnn
jeśli już myślisz o tej przeszłości.. to może weź się za czytanie książek.. to Ci bardziej pomoże w przyszłości niż myślenie o sexie..
dziekuje.. głos przekazuje do studia.
Wysłany: 27-12-2005, 22:12 Re: Sex to też sport...
Angeela napisał/a:
może wy daci jakies swoje propozycj??
nagraj film jak ma ta dyscyplina wygladać
a My ocenimy czy takie coś nadaje sie na Olimpjade
ol wiek tu nie ma nic do znaczenia wazne jest przeslanie... kaput??
Ja zostane przy swoim i koniec jesli ktoz moze mi doradzic jak to bedzie mialo wygladac to niech o tym napisze powtarzam że wiek nie ma znaczenia trzeba myslec o przyszłosci nnnn
jeśli już myślisz o tej przeszłości.. to może weź się za czytanie książek.. to Ci bardziej pomoże w przyszłości niż myślenie o sexie..
hehe, moze lektura "Poznaj swoje cialo" bedzie dobra na poczatek ?
PS (OT)
Nynka: Twoj wiek wpisany do profilu forum ma jakies ukryte znaczenie ? trza go pomnozyc przez dwa, dodac jakas cyfre or sth ? pytam, bo jestem nowy na forum
Nynka: Twoj wiek wpisany do profilu forum ma jakies ukryte znaczenie ? trza go pomnozyc przez dwa, dodac jakas cyfre or sth ? pytam, bo jestem nowy na forum n
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum