hehe =D ja raz bylam, za namową koleżanki, która sama siem "bała" tam wejsc.. =)
hmm wrażenia... nic specjalnego.. jedyne co mnie zaskoczyło to baardzo specyficzny zapach..
Nio i jadalna bielizna.. =D
_________________ potrzeba jednej minuty, zeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go poznać, jednego dnia żeby się zakochać i całego życia aby zapomnieć... =(
tak...raz bylam z kumpela...bo szukalysmy jakiegos prezentu dla kolegi na 18
gdy juz stalysmy przed drzwiami tego sklepu,zaczela sie bitwa mysli... wejsc czy nie wejsc.. D heh balysmy sie ze ktos znajomy nas zobaczy i bd sie z nas nabijal .Ale w koncu weszlysmy do srodka.Czerwona lampka,na polkach playboye,gumowe c** bleeeh...
mowie facetowi za lada ze szukam czegos na 18 dla kumpla.On wyciaga prezerwatywy z zakonczeniami z myszka MIKI itd gumowe c**** pluszowe kajdanki a w pewnym momencie ja sie patrze a on pokazuje mi cos rozowego...wygladalo to na wibrator:) wzielam to "cus" do reki ogladam ze wszystkich stron..i tak mysle...do czego to kurwa jest!!! w koncu nie wytrzymalam i spytalam:
"Przepraszam.. no ale to tak...jak...dla chlopaka?? no ale jak..too..tak.. "
"no tak dla chlopaka..zeby mu sprzet lepiej pracowal" hehe normalnie wybuchlam smiechem i wyszlam stamtad wraz ze swoja kolezanka..ale bez "wibratora"
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
bylam hyhy chcielismy kupic jakis "fajny" prezent dla kumpeli na 18stke. Zeszlismy wszystkie tego typu sklepy w miescie i szczerze mowiac nic ciekawego nie bylo no i skonczylo sie na sexi bieliznie
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum