Ja raz byłem z kumple, bo chcieliśmy coś koleżance kupić na 18stke (jakieś akcesoria do stroju pielęgniarki). W sumie nic ciekawego nie było, uwage zwrócił sztuczny penis wielkości miecza
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1244 Skąd: z raju...
Wysłany: 16-10-2008, 15:02
ja jeszcze nigdy nie byłam,może kiedy sie wybiorę
jak narazie ogladalam tylko to co było na wystawie,akurat tam gdzie robilam tatuaż na przeciwko studia jest własnie sex shop
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
tak sobie myślę, że kiedys się przejdę, tak dla beki i zaspokojenia ciekawości
Dokładnie mam takie samo stanowisko. Jakoś nie kręcą mnie lateksy i bicze ale lubię zaspakajać swoją ciekawość więc pewnie mnie kiedyś tam zawieje ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wysłany: 16-10-2008, 20:03
megrim napisał/a:
Ja raz byłem z kumple, bo chcieliśmy coś koleżance kupić na 18stke (jakieś akcesoria do stroju pielęgniarki)
mogliscie jej kupić merkin ( a tak dla jaj )
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Wysłany: 18-10-2008, 13:44
Byłam dzis,przechodziłam obok wiec wstąpiłam z kolezanką
naprawde świetne rzeczy tam sprzedają jakies dziewczyny kupywały koledze tam prezent pewnie mu sie spodoba.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wysłany: 18-10-2008, 16:24
Lucky napisał/a:
paradies napisał/a:
jakies dziewczyny kupywały koledze tam prezent
Jaki? ;>
jak to nie wiem ogladały wiele rzeczy.I usłyszałam tylko,ze szukaja prezentu dla chłopaka,wiec pani im doradzała i pokazywała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum