W Poznaniu tez jest zaraz obok starego browaru na deptaku. I swoim wygladem raczej zaprasza do srodka nich odpycha, a na wystawie sexi koronkowa bielizna.
Gdzie on jest? Mieszkam niedlaleko to może wpadne po jakąś zmysłową bieliznę
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Imię: Artur
Wysłany: 18-11-2007, 17:38
ja ostatnio bylem w sex-shopie z kolega bo szukam prezentu na urodziny a to ze kolezanka jest mega zboczona to planuje penisa zelowego ...
a co sadze o takich sklepach....mnie to tam nic nie rusza duzo nawet osob tam chodzi
a wrazen nie ma poprostu duzo wibratorow...sztucznych pochw...bielizny zmyslowe....komplety masturbujace....oj troche duzo do wymienienia
_________________ uwierz mi kotku że lepiej wyglądasz z moją dłonią na dupie...
Byłam w sex shopie, ale oczywiście nie sama. Byłam z koleżanką. Szukałam jakiegoś śmiesznego prezentu na mikołajki dla chłopaka. Kupiłam mu stringi z króliczkiem z czerwonym nosem i długimi uszami. haha Jak weszłyśmu trochę tak dziwnie było, ale pózniej już spoko. Ekspedientka doradziła. haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum