Bylam raz, nie podobalo mi sie i otwarcie to powiedzialam przy ekspedientce! strasznie drogo i maly wybor asortymentu. Kupilam chlopakowi smieszna gumke ;p
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Imię: Sara
Wysłany: 14-10-2007, 14:34
Byłam kiedyś z kolegą, bo kupowaliśmy osiemnastkowy prezent dla naszej znajomej
Weszliśmy, za ladą starszy gość, uśmiechający się na nasz widok.
Wybraliśmy pejczyk, po czym chłop wypalił z pytaniem do kumpla mojego: "czy chciałby pan wypróbować na partnerce?". Ja śmiech, on śmiech i kręci przecząco głową. A chłop co? Pyta się, czy on może spróbować
Zapłaciliśmy i zwialiśmy.
Nie wybiorę się tam więcej. Nie interesują mnie wibratory i dmuchane lale
sex shop dla ludzi którzy nie maja innego sposobu jak sie podniecić
haha, no bez przesady
Jest to raczej jakiegos rodzaju urozmaicenie, proba realizowania swoich fantazji seksualnych. Wielu mlodym ludziom kojarzy sie z niewiadomo czym, a to dlatego ze czesto w Polsce takie sklepy mieszczą sie w jakis obskurnych alejkach i generalnie z zewnatrz nie zachecaja do wejscia.
Nigdy nie bylam, ale nie twierdzę, że sie nigdy nie wybiorę.
Przeciez tam nie tylko mozna kupic wielkie wibratory (łooo jaki strach ), lateksowa bielizne, pejcze itp. hah
Jest tez duzo ciekawych rzeczy, typu normalna sexowna bielizna, sexi kajdanki, ciuszki zeby sie przebrac, roznego rodzaju olejki do masazu.
A co tam liczy sie dobra zabawa
I nie chodzi o tutaj o to zeby sie podniecic, bo mozesz to zrobic w jedna chwile wlasna reka, myslami, lub czymkolwiek jak wiesz jak.
Chodzi o to co z tym zrobisz dalej.
Dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez kreska 21-10-2007, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Jest to raczej jakiegos rodzaju urozmaicenie, proba realizowania swoich fantazji seksualnych. Wielu mlodym ludziom kojarzy sie z niewiadomo czym, a to dlatego ze czesto w Polsce takie sklepy mieszczą sie w jakis obskurnych alejkach i generalnie z zewnatrz nie zachecaja do wejscia.
Jak przejeżdżałam przez Wiedeń to właśnie sporo sex shop'ów było przy tych większych ulicach itd. czym budziło ogromne zainteresowanie całego autokaru xD
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
kreska napisał/a:
Jak przejeżdżałam przez Wiedeń to właśnie sporo sex shop'ów było przy tych większych ulicach itd. czym budziło ogromne zainteresowanie całego autokaru xD
W Poznaniu tez jest zaraz obok starego browaru na deptaku. I swoim wygladem raczej zaprasza do srodka nich odpycha, a na wystawie sexi koronkowa bielizna.
Ale zawsze jak ktos boi sie niemilej obslugi, obskurnego wyglada, lub tez zwyczajnie sie wstydzi, to w dobie internetu mozna inaczej sprawe zalatawic xD
Jest tez duzo ciekawych rzeczy, typu normalna sexowna bielizna, sexi kajdanki, ciuszki zeby sie przebrac, roznego rodzaju olejki do masazu.
te kajdanki mi sie zawsze podobały ;DD
kreska napisał/a:
Ale zawsze jak ktos boi sie niemilej obslugi, obskurnego wyglada, lub tez zwyczajnie sie wstydzi, to w dobie internetu mozna inaczej sprawe zalatawic xD
np. na takim allegro.pl ;P
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 22-10-2007, 00:41
nie bylem
moga byc
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum