Jak chcecie się kłócić to gdzieś indziej.
Sio. Nie robić bordelu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
_________________ •oO• LoVe Is NoThiNg, NoThiNg Is All aNd All Is NoThiNg •Oo <you>
Znak zodiaku:
Kabestan [Usunięty]
Wysłany: 02-04-2007, 01:38
Przez 7 stron tego tematu (prawie) wszyscy marudzą, że się na takie coś nie godzą. Ciekawe co powiedzą, za parę lat, po studiach jak już trochę życia posmakują. Póki co jest gadka o dzieleniu się ukochaną osobą i poszukiwaniu coraz mocniejszych doznań. Spróbować przecież można, od tego się nie umiera. Alkoholikiem nie zostaniesz co paru piwach, a ćpunem po lufie zioła.
Ja kiedyś przeleciałem z kumplem jego dziewczynę. Laska chciała zaciągnąć do łóżka jeszcze jednego gościa, ale chyba był zbyt nieśmiały. Była fajna zabawa i nikomu się krzywda nie stała.
Ostatnio zmieniony przez Kabestan 02-04-2007, 01:42, w całości zmieniany 1 raz
Co maja do tego studia? Glupia granica. Zupelnie jak "magiczna" 18. I przed studiami moza wielu rzeczy doswiadczyc o ktorych studentom by sie nie snilo.
Mnie osobiscie takie akcje po prostu nie kreca. Wiem, ze mojego faceta i owszem. Ale w propocji dziewczyny i on, anizeli ja, on i jeszcze jeden gosc.. Hyh..
Aczkolwiek wiem, ze ajkbym chciala tobym z dwie kandydatki znalazla
Ja kiedyś przeleciałem z kumplem jego dziewczynę. Laska chciała zaciągnąć do łóżka jeszcze jednego gościa, ale chyba był zbyt nieśmiały. Była fajna zabawa i nikomu się krzywda nie stała.
Nie ma to jak szacunek.
Zarówno faceta do dziewczyny, jak i dziewczyny do samej siebie.
Dla mnie to jest szmaciarstwo. Koniec, kropka.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum