Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 14-08-2006, 23:20
w zyciu bym czegos takiego nie zrobil... po pierwsze to ochydne a po drugie nie umiem dzielic sie tak intymnymi chwilami ...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
No jesli jakiemuś chłopakowi nie wystarczy jego dziewczyna i chce sie brać tez za jego kolezanke to wątpie czy to jest związek oparty na miłości .
Chociaz przyznam ze jako facet myslalem kiedyś o trojkaciku, ale zostawiam to tylko w sferze fantazji.
PS: Nastepnym krokiem byłoby sprowadzenie drugiego chłopaka i czworokat i BANG BANG BANG
[ Dodano: 15 Sie 2006 08:22 am ]
Agisiaczek82 napisał/a:
ale nie można kogoś od razu nazywać Dziwką.
Wyłuzdana zdzira pasuje lepiej
[ Dodano: 15 Sie 2006 08:27 am ]
sasza napisał/a:
sex > niz w 2 osoby jest dla osob (w tym par) szukajacych rozrywki i dla tych co laczy siiiilna milosc od wieeeelu lat i maja ochote urozmaicic pozycie intymne ktore powoli staje sie nudne...
No to teraz to zes dopierdolił, rozumiem ze dla ludzi moze to byc traktowane jako rozrywka, ale gadanie ze to dla ludzi ktorych laczy silna milosc to juz jest pierdu pirdu srutudrutu. Jesli jakas para potrafi utrzymac milosc tylko w doszukiwaniu sie coraz nowszych perwersji seksualnych to nie jest to milosc, zreszta taki seks jest pierwszym krokiem do rozbicia związku. JEsli ktos juz szuka radosci w seksie to naprawde mozna go urozmaicac na miliony sposobow i nie jest potrzebny do tego nowy partner, bo przeciez pozniej mozna mówić "Ach tak mocno sie kochamy ze trojkat nam nie wystarcza, to teraz idziemy na grupen sex 10cioosobowy bo tak siebie kochamy"
Tylko czekac kiedy beda se kloce na klate walić xD
Ale spoko w koncu to milosc nie ;P ?
Ostatnio zmieniony przez Bango 15-08-2006, 08:28, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 15-08-2006, 10:01
Bango napisał/a:
No to teraz to zes dopierdolił, rozumiem ze dla ludzi moze to byc traktowane jako rozrywka, ale gadanie ze to dla ludzi ktorych laczy silna milosc to juz jest pierdu pirdu srutudrutu. Jesli jakas para potrafi utrzymac milosc tylko w doszukiwaniu sie coraz nowszych perwersji seksualnych to nie jest to milosc, zreszta taki seks jest pierwszym krokiem do rozbicia związku. JEsli ktos juz szuka radosci w seksie to naprawde mozna go urozmaicac na miliony sposobow i nie jest potrzebny do tego nowy partner, bo przeciez pozniej mozna mówić "Ach tak mocno sie kochamy ze trojkat nam nie wystarcza, to teraz idziemy na grupen sex 10cioosobowy bo tak siebie kochamy"
zgadzam sie z Toba i tym co napisales...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 15-08-2006, 10:32
eeeee neee ...
potrujne , poczwórne pakiety to nie dla mnie
z miłości ? troche dziwna ta miłość
_________________ Sklep rowerowy, cześci rowerowe, akcesoria rowerowe, napinacze, odzież rowerowa, narzędzia, porady, informacje, turystyka, opinie, wszystko do roweru i wszystko w jednym miejscu.
Ale spoko w koncu to milosc nie ;P ?
Eee, idac tym tokiem myslenia zawsze mozna powiedziec "Ach tak mocno sie kochamy, ze rozmowi i pocalunki nam nie wystarczaja". Dlaczego kochajaca sie para nie mialaby szukac urozmaicenia?
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 09-10-2006, 00:03
lol buehehehehe
nie widze milosci w zwiaku, ktory szuka osob trzecich.
nie widze tez zadnego podniecenia <mysli>
moze mam kiepska wyobraznie...
Nie potrafie zrozumiec, jak kobiecie moze podobac sie widok
ukochanego mezczyzny z druga kobieta.
i nie wiem co podnieca faceta kochajacego sie z kims innym....
skoro moze zrobic dokladnie to samo ze swoja partnerka.
zadne to dla mnie urozmaicenie.
nie widze milosci w zwiaku, ktory szuka osob trzecich.
nie widze tez zadnego podniecenia <mysli>
moze mam kiepska wyobraznie...
Nie potrafie zrozumiec, jak kobiecie moze podobac sie widok
ukochanego mezczyzny z druga kobieta.
i nie wiem co podnieca faceta kochajacego sie z kims innym....
skoro moze zrobic dokladnie to samo ze swoja partnerka.
zadne to dla mnie urozmaicenie.
to mi troszke podchodzi pod <bez obrazy> dziwke...... jak mozna kochac kogos i sie nim dzielic????
No właśnie baton ma rację!!!!!!!!
Ja bym tak nie mogła się dzielić moim partnerem ,dla mnie to to samo prawie co zrada,ścisło by mi serce i tyle.
w TAKIEJ SYTUACJI gdyby np. mój chłopak chciał trójkąt ze mną i jeszcze jakąś inną zerwałabym z nim.
_________________ ,,Nawet jeśli czasem trochę się skarżę – mówiło serce – to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one właśnie są takie''. . .
Wysłany: 14-10-2006, 22:00
Nigdy w życiu! Nie zniosłabym widoku mojego chłopaka z inną dziewczyną + ja. Trójkąciki może i są urozmaiceniem seksu i fantazji partnerów, ale to jest jednak wbrew moim zasadom...
Raczej nie wypowiem się odpowiednio w tym temacie, gdyż nie posiadam praktycznie jeszcze żadnego doświadczenia w tej strefie życia. Mogę tylko zapytać i powtórzyć słowa innych "Jak można dzielić się kimś do kogo coś się czuje, z inną osobą?".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum