Znaczy - nie lubię mieć widowni - na tyle, na ile to do tej pory sprawdziłam. Jeśli jednak gdzieś ktoś sobie patrzy, a ja nawet o tym nie wiem - no to co ja poradzę
in their name we die
Znaczy - nie lubię mieć widowni - na tyle, na ile to do tej pory sprawdziłam. Jeśli jednak gdzieś ktoś sobie patrzy, a ja nawet o tym nie wiem - no to co ja poradzę
czyli kreci cie to ze jest mozliwosc ze ktos cie widzi
heh mówicie że nie popieracie tego... bo nie próbowaliście:) Nic w tym złego, wiem z własnego doświadczenia...Jest naprawdę fajnie, ja byłam z koleżanką i jednym facetem... I my byłyśmy zadowolone i on...
_________________ ...::: Alkohol to Twój wróg- więc lej go w dziub:P :::...
Heh, tzw. "grupensex" jak to mówili w jednym filmie polskim. Myślę, że jest to sytuacja, którą ciekawie byłoby przeżyć
[ Dodano: 26 Lip 2006 05:08 pm ]
Heh, tzw. "grupensex" jak to mówili w jednym filmie polskim. Myślę, że jest to sytuacja, którą ciekawie byłoby przeżyć
jeszcze nie próbowałam ale na dzien dzisiejszy NIE MA MOWY! wyobrazam sobie jedynie sex z facetem z ktorym jestem i kotrego kocham i w pale mi sie nie miesci ze do tego moze dojsc jakas inna dziewczyna badz ja, on + inny facet nie nie nie....
_________________ Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 26-07-2006, 20:10
Mr. Mysterious napisał/a:
Ciekawie wyglądałby czworokąt - ja + 3 dziewczyny. ;p
Chyba byś nie podołał zresztą nie tylko Ty. Albo jedna dziewczyna i trzech facetów wszystko by ją bolało po "zabawie" z nimi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum