Nie jestem na tyle `tolerancyjna` by patrzeć jak mój facet dotyka, pieści, całuje i kocha się z inną kobietą.
Jestem pewna, że on też ma takie zdanie jak ja.
Jednym słowem dla nas- sex tylko we dwoje.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Zdziwiłbys się jak wiele par stosuje tego typu urozmaicenia szukając rozrywki, a co ciekawe coraz więcej. Szczerze mówiąc nie wiem co w tym pociągającego, bo nie próbowałam i nie mam takiego zamiaru, ale nie można kogoś od razu nazywać Dziwką.
popieram
sex > niz w 2 osoby jest dla osob (w tym par) szukajacych rozrywki i dla tych co laczy siiiilna milosc od wieeeelu lat i maja ochote urozmaicic pozycie intymne ktore powoli staje sie nudne...
ciekawy program byl o tym yba na discowery - polecam
No partnerem to tez bym sie nie dzielila, ale gdybym go nie miala, to moze bym sie nad tym zastanowila. Trzeba kosztowac wszystkiego, co moze dac zycie.
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
cos w tym musi byc, np jak ogladam film erotyczny i dziewczyna jest z dwoma facetami to mi sie to nawet podoba, ale jak juz sa dwie dziewczyny i jeden facet to mniej. osobiscie jednak to tylko we dwoje M/F
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
sex > niz w 2 osoby jest dla osob (w tym par) szukajacych rozrywki i dla tych co laczy siiiilna milosc od wieeeelu lat i maja ochote urozmaicic pozycie intymne ktore powoli staje sie nudne...
mysle, że wręcz przeciwnie.... sex grupowy jest dla osób nie posiadających partnerów...szukających urozmaiceń ale cały czas wolnych... Podobno miłość i zazdrość idą w parze... i nie rozumiem jak mozna patrzeć jak ukochany/a partner/ka zajmuje się kimś innym i nie odczuwac zazdrości... -popierdolone
Będąc jednak wolnym i szukając przygód..... kto wiem... ale napewno nie chciałbym by były to dziewczyny dobrze mi znane.... raczej takie, których miałby już więcej nie zobaczyć.....
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
Na pewno nie z moim partnerem. I lepiej, żeby mój ewentualny parttner mnie do tego nie namawiał. Nie i już.
A jak sama jestem?? Nie lubię wszelkich kombinacji powyżej 2. Widzów też nie do końca.
in their name we die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum