Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 14:24
SeX nie tylko we dwoje
Autor Wiadomość
Erill 
Moderator
Szczęśliwa dzoiucha

Imię: Gabi
Wysłany: 05-04-2007, 15:51   

Kabestan napisał/a:
Po co w tym temacie wypowiadają się osoby, których sex więcej niż dwóch osób jest obrzydliwy?

Jest pewna rożnica miedzy czyms co obrzydza a czyms co bulwersuje, czy tez zwyczajnie dziwi...

Kabestan napisał/a:
Pobluzgać sobie przyszliście na mnie czy co?

Wskaz mi choc jedno miejsce gdzie jakikolwiek bluzg poszedl personalnie do Ciebie.

Kabestan napisał/a:
No ale czego spodziewać się po ludziach dla których jedyną możliwą do zaakceptowania moralnością jest ta głoszona z ambon KK

Argument ubogi jak dziecko w Kambodzy. I swiadczy doitnie o tym jakim ignorantem jestes. Cholerna populacja mlodych ludzi ktorym sie nagle zaczelo wydawac ze za wszelkie zlo odpowada kosciol. Badz laskaw nie obrazac ludzi i nie sugerowac im ze nie maja mozgu i ich szare komorki sa przezarte sloganami, ktore sa juz tak czesto powtarzane ze coraz bardziej zacieraja swoje znaczenie. Ze Twoje sa to Twoj problem..

Kabestan napisał/a:
Po co te wszystkie pytania? Przecież znacie odpowiedzi, a każdy z was ma lepszą od drugiego.

Cenna rzecza jest sie dziwic. Pytac, dlaczego. Powie Ci to kazdy chocby filozof, ze nie wspomne o psychologu spolecznym.. Po to sa pytania. Bo ktos sie czyms zdzwil i byl ciekaw czy inni tez sie dziwia. Proste? Czy zbyt skomplikowane dla twojego umyslu?

Cytat:
Erill
Uważasz, że z obcym to jeszcze, ale z kimś znajomym to nie przejdzie? Dla mnie właśnie to jest chore.
Jak to jej facet żyje ze świadomością, że na jaj oczach ją posuwałem? Razem ją posuwaliśmy. A co moja dziewczyna na to? Wie o tym (i nie tylko o tym), ale wtedy jej jeszcze nawet nie znałem i nie robi z tego żadnych problemów. Ludzie, ja nie gwałciłem dzieci tylko przespałem się z dorosłą kobietą. Dla was to chyba żadna różnica, hehe. Zboczeńcy, hehe.

Uwielbiam jak ktos czyta wybiorczo. Po primo - ja osobicie nie umialabym spojrzec w twarz i swojemu facetowi i drugiemu ktorzy by sie ze mna na lozku kotlowali sexualnie w jednym czasie. To sa ludzie ktorych znam i Ja i ich darze zbyt duzym szacunkiem zeby sie na cos takiego zgodzic. W zartach no problem. In lajf.. nie.
Poza tym.. posuwanie nieznajomej jest nie okej a znajomej to juz w porzadku? Nie umiem sie dopatrzyc az tak diametralnej roznicy! Moze mi ja wskazesz? Toc osobe nieznajoma mozesz na ulicy spotkac i co? Chore dla mnie jest posuwania laski kumpla razem z nim.. Nazwij mnie sobie beton, ignoratnka czy kij wie co jeszcze. Pomysl ten bulwersuje mnie i koniec. Mowie, inna sytuacja gdy on, ona i ty jestescie wolni. A nie w jakich kurcze nie lada bliskich relacjach.. Nie widzisz tego??
Twoja dziewczyna wie. Gwarantuje Ci, ze ona nie ma wizji jak to moglo wygladac. A jesli to dosc mglista. Oosby zakochane dosc wybiorczo zapamietuja takie fakty i dosc ubogo sobie je wyobrazaja. Tak jest im latwiej..
A ktoz Ci pwoiedzial, zes ja gwalcil? To twoje slowa.. Moze sie mamy dopatzrec jakiegos drugiego dna? jako betony jestesmy do tego zdolni przeciez... :>
A pisanie o nas zboczency wybitnie swiadczy ze nie znasz znaczenia slow polskich.. Mozesz nas ignorantami nazwac jak juz chcesz ale zboczencem to w naszych oczach Ty mozesz byc. Czaisz roznice? Czy nie?

http://pleciony.blog.onet.pl/

Znak zodiaku: baran

Schiza009 
Zasłużeni
Maurice

Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 14-08-2007, 11:21   

Kasia19 napisał/a:
kolezanka kiedys mnie namawiała zebym poszła z nia i z jej chłopakie,,,,?? co bys cie w mojej sytułacji zrobili ?????????????

Odmówiłabym. To jest zboczone, wydaje mi się obrzydliwe i w ogóle tego nie toleruję.
Fuj.

Wentz=)) 
O_X

Imię: Rafał
Wysłany: 14-08-2007, 15:06   

Ja chyba na takie coś nie był bym jeszcze gotowy :D
  Znak zodiaku: wodnik

diva-licious 
Kocham sloneczniki!

Imię: ania
Wysłany: 14-08-2007, 18:54   

ja tez jakos nie byla bym chyba gotowa... :/ jak juz cos to z dwoma mezczyznami.

xD :*:*:*:*
  Znak zodiaku: koziorozec

harlequin 
+
vehement flame

Imię: Anna
Wysłany: 14-08-2007, 19:45   

W żadnej konfiguracji taka rzecz mi się nie podoba...

Znak zodiaku: lew

Wentz=)) 
O_X

Wysłany: 14-08-2007, 21:56   

ja predzej z dwoma kobietami... niz z kobieta i mezczyzna...

michau 
**
lof Nelcia

Imię: Michał
Wysłany: 14-08-2007, 22:00   

Cytat:
ja predzej z dwoma kobietami... niz z kobieta i mezczyzna...

Ja też. Nawet chyba na pewno nie chciałbym 2 chłopa + niewiasta.
  Znak zodiaku: ryby

Wentz=)) 
O_X

Wysłany: 14-08-2007, 22:03   

dokładnie... :D Ale i tak do żadnego trójkąta mnie nie ciągnie..

Wyrafinowana
*

Wysłany: 15-08-2007, 09:16   

trojkacik zawsze gdzies figurowal w moich fantazjach, ale nie wiem czy w dziale 'do zrealizowania'.

watpie bym sie na to odwazyla z ludzmi ktorych znam, bo mogloby to doprowadzic do sytuacji konfliktowej. a tacy ktorych nie znam nie wchodza w rachube ze wzgledow bezpieczenstwa. i nie wyobrazam sobie bym swojemu partnerowi proponowala taki uklad, bo mam egoistyczne i monopolistyczne podejscie do pewnych spraw ;)
  Znak zodiaku: waga

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu