babok napisał/a:
Co sądzicie o stosunku z przypadkowo spotkanom osobą np na dyskotece
dla mnie to nic innego jak kurestwo.
jak chlopak jest jak pies a dziewczyna jak su*a to im nic nie będzie robiło różnicy byle sobie ulżyć - dlatego najpierw trzeba kogoś poznac jaki jest i co ma w głowie żeby potem sie nie okazało ze cale osiedle mialo twoja dziewczyne/chłopaka (i jeszcze do tego ty masz jakiegos syfa jako bonus )
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Ostatnio zmieniony przez parker 10-12-2006, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 10-12-2006, 19:34
Solid napisał/a:
a mi pasi....lubie sie zabawic, a jak laska chetna to czemu nie..
bo taka laska różne świństwa może nosić w sobie?ale chyba nikt oprocz tego pana nie wypowiedział się na tak;)mi też to nie odpowiada...
Znak zodiaku:
izabelam [Usunięty]
Wysłany: 10-12-2006, 20:25 niechciane dzieci
[quote="markiza"][quote="Solid Czy ktosik mi pomoże otóż chodzi o tabletki na chore stawy które ponoć działaja poronnie czy ktos orientuje się w tym temacie czekam na odpowiedz dzięki z góry
Wysłany: 10-12-2006, 20:55
izabelam, mam nadzieję, że pomogłam, a na forum będziesz się zwracać z prośbami, które na forum młodzieżowym nie powinny być rozwiązywane.
a może to wynik seksu na dyskotece?i jednak na temat?;)
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-12-2006, 21:02
markiza, brak słów. Jesteś nieźle pierd**** jeśli wysłałaś jej PW ze wskazówkami nt. usunięcia ciąży. A profil jej skasowałem - to co ostatnio wyprawiają userzy to mega żenada. Cycki mi maleją od tego.
Wysłany: 10-12-2006, 21:26
Didek napisał/a:
Jesteś nieźle pierd**** jeśli wysłałaś jej PW ze wskazówkami nt. usunięcia ciąży.
nie, nigdy nie usuwałam ciązy-nie mam bladego pojęcia jak i gdzie to się robi, więc nie jestem p***olnięta;)
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-12-2006, 21:35
Czyli nie napisałaś jej dzisiaj PW ?
A, już nie będę bawił się w wieszcza, życzę Wam dziewczyny codziennie nowego pakera przechodzącego po Waszych sypialniach z czarną pytą do kolan.
Z Bogiem dostojni onanizatorzy!
markiza napisał/a:
izabelam, mam nadzieję, że pomogłam, a na forum będziesz się zwracać z prośbami, które na forum młodzieżowym nie powinny być rozwiązywane
Wysłany: 11-12-2006, 12:40
parker napisał/a:
dokładnie a teraz trzeba sobie z problemem radzic
poraża mnie jednak, że dziewczyna chce usunąć ciążę za pomocą tabletek na stawy-prawdopodobieństwo poronienia średnie, bo wiadomo, apapu nie zapija się alkoholem, ale jeden zapije i nic się nie stanie, a drugi od razu będzie miał jakieś odchyły. Poza tym nie wiem, czy ona do końca zdaje sobie z tego sprawę,jakie poronienie ryzyko za sobą niesie:(przecież to krwotok...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum