a o co chodzi z tym opisem cyntia nie szukaj drogi do szczęścia?? Przypadkowy sex to szczyt głupoty ja przepraszam że powiem dosadnie lepiej kupcie sobię wibrator a faceci wiadomo rączka przeciez można się czymś zarazic, nie mówiąc o niechcianej ciąży ( posłuchajcie starszej koleżanki, sex jest fajny z osobą którą się kocha)
_________________ Jeden raz przychodzimy na ten świat
Ostatnio zmieniony przez cyntia 20-03-2006, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
i nie wierze w to ze nikt nie kochal sie z was na dyskotece z swoja polowką..
Więc uwierz,że istnieją na tym świecie dziewczyny z INNYM zdaniem niż Twoje... Niektóre szanują swoją intymność i wolą być ze swoją drugą połówką sam na sam w takich sytuacjach.... oraz nie lubią być przez wszystkich oglądane chyba ,że robią to na pokaz czy coś w tym stylu....ale czym tu szpanowac?? tym ,ze jest sie łatwą?? dla mnie to nie jest powód do dumy...wręcz odwrotnie..... ja osobiście nie chciałabym żeby ktoś widział mnie z moim chłopakiem w intymnej sytuacji... bo to tylko nasza sprawa.... a nie spektakl ani reality show dla wszystkich gapiów.... mam podobne zdanie do blablabla!!!!!!!! popieram
_________________ You don't know how lovely you are.....
Imię: Kasia
Wysłany: 23-03-2006, 18:11
Jeżeli dwie osoby mają ochote na seks to jestem za. Ja nie uprawialabym seksu na dyskotece z kims zupelnie obcym (przynajmniej tak mi się wydaje...) ale jeżeli ktoś ma na to ochote to nie widzę w tym nic złego.
Nie wiem też czemu niektózy z Was uczepili się tu tematu, ze 15 lat to za mało by mysleć o seksie. Niektóre 15latki są bardziej gotowe na seks niż 20latki, to wszystko jest sprawą indywidualna.
Cytat:
Sadze ze ludzi nie potrafiacy zapanowac nad swoim popedem seksualnym sa nie warci uwagi
a niby czemu mamy tłumić swoje popędy? skoro mam ochotę na seks to to robię, czemu sie powstrzymywać?
_________________ ...powietrze pachnie jak malinowa mamba...
Imię: Kasia
Wiek: 22 Dołączyła: 13 Mar 2006 Posty: 266 Skąd: z dyskoteki
Wysłany: 24-03-2006, 10:45
rozumiem.. kochac sie z chlopakiem... i miec troche intymnosci..
przeciez ja tego kochalam sie z chlopakiem na srodku sali.. bo to byl by szczyt wszystkiego..
trzeba wiedziec gdzie mozna sobie znalesc takie dogodne miejsce..
nio wlasnie.. to zalezy od dziewczyn.. i od jego podejscia do sprawy..
ps.. trzeba wszystkie miejsca spawdzic..
_________________ DO WYNAJĘCIA :
-małe serce,prawie nowe
ciepłe i umeblowane
ODDAM w DOBRE RĘCE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum