nie wiem czy dobrze kojarze, to ci kolesie, którzy słuchali Marilyna Mansona?
moze i go sluchali, wiem ze wspominali cos o Rammstein, ale to chyba nie bylo zbyt istotne. przeczytaj cala historie do ktorej dalem link.
moj nastepny ulubieniec to David Ludwig ktory nie tak dawno zastrzelil rodzicow swojej nastoletniej dziewczyny z milosci do niej... http://en.wikipedia.org/wiki/David_G._Ludwig
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 15-03-2007, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Albert Fish
Wysłany: 15-03-2007, 21:41
I3ziko napisał/a:
przeczytaj cala historie do ktorej dalem link.
czytałem o tym kiedyś.
tu masz cytat o Mansonie:
W kwietniu 1999 roku miała miejsce tragiczna strzelanina w szkole w Columbine, w której dwóch kilkunastoletnich uczniów-morderców zastrzeliło kilkanaście przypadkowych osób, potem popełniając samobójstwo. Według relacji psychologów sądowych, do zbrodni zmotywowała ich w dużym stopniu twórczość Mansona, co spowodowało ostre ataki na zespół. Manson został zmuszony do skrócenia trwającej właśnie trasy koncertowej Rock is Dead, po czym na pewien czas całkowicie zniknął ze sceny.
I3ziko napisał/a:
David Ludwig
eee wymyślasz takich patałachów, którzy nawet nie są seryjniakami.
"Yoo Young-Chul spalił 3 zwłoki, a 11 zbeszcześcił, przyznając że zjadał wątroby niektórych ofiar. Swoich zbrodni dokonywał między wrześniem 2003 a lipcem 2004, gdy został aresztowany. Został skazany na karę śmierci 13 grudnia 2004."
Szkoda mi go trochę.
Biedny południowokoreański masowy morderca i kanibal.
Będe o nim pamiętac podczas Wszystkich Świętych.
Zapale dla niego zielony znicz, dla jego ofiar zapalę żółty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum