Niestety , to nie oto chodzi Zawsze kiedy adunia coś palnie pojawia się jej wierny kompan Popiel ktury jaz chęcią i z zapałem poprawia .. Powiem ze bardzo przyciągają mnie ich kłutnie
Włąsnie falezbrodni ogladam (długa przerwe miałem) i nie jarze co się dzieje
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Najlepszym serialem jest lecąca na TVP 1 "Moda na sukces" . Normalnie uwielbiam tą zwartą akcję i szybkość podejmowania decyzji przez bohaterów. Serial jest prosty i nie zawiły, łatwo się w nim połapać . Heh, a tak na serio, to nie przepadam za serialami. Oglądam tylko czasem W11 czy Detektywów, ale czy to są seriale? Chyba nie...
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 15-04-2006, 12:15
heh ... "świat wg Bandich" (nie wiem jak pisze sie te nazwisko) na polsacie:P to jest po prostu takie głupie ze aż śmieszne... jak mam fazy to oglądam to...
Najlepszy serial wg mnie to Kryminalni i Miodowe lata (zawsze mi się humor poprawia jak to oglądam ), a najgorszy to Klan...wszystko w nim jest idealne, wszyscy mają kase i zawsze wszystko się dobrze kończy
Imię: ZbieraczŁubinu
Wysłany: 29-04-2006, 16:57
szczerze mówiąc to to co obecnie pokazywane jest w telewizji i okreslane mianem serjali jest jakąś kpiną totalną i obrażaniem inteligętnego widza.A co do serjali o polskich detektywach i policjantach to ludzie tam grający odwalają najgorszą fuszerkę jaką oglądałam,ich gra aktorska jest godna pogardy,teksty są miałkie i ogólnie cała fabuła jest tak rozwinięta niczym wieczorynka dla 6latka(no ta przynajmniej ma treści wychowawcze).Oprócz tego są nudne i kiczowate.oczywiście ktoś sie moze ze mną nie zgadzac i ja go wcale nie potępiam...
_________________ Cy tata cyta cytaty Tacyta,cyta cyta ino w alfabet nie wierzy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum