Nie wiem ku czemu mają prowadzić twoje posty adunia15 ale jeżeli masz zamiar pisać TYLKO takie rzeczy... to nie pisz! Przed napisaniem każdego posta trzeba się cokolwiek zastanowic a nie wciskać klawisze na oślep.
Imię: ada
Wysłany: 20-11-2005, 19:19
Paszczak napisał/a:
Nie wiem ku czemu mają prowadzić twoje posty adunia15 ale jeżeli masz zamiar pisać TYLKO takie rzeczy... to nie pisz! Przed napisaniem każdego posta trzeba się cokolwiek zastanowic a nie wciskać klawisze na oślep.
odpowiedziałam na pytanie zawarte w temacie a ty się przypierdzielasz tylko dlatego, że ja to napisałam
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 20-11-2005, 19:23
adunia15, to jest żydowsko-masoński spisek przeciwko tobie, a O. Dyrektor ostrzegal byś nie oglądala w żydowskich telewizjach seriali. Teraz wszyscy są przeciwko tobie O.o !
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 20-11-2005, 19:30
master_u napisał/a:
Proszę Was skończcie już te bezsensowane kłótnie i nabijanie postów, bo nie chciałbym dawać warnów
Chlip, a Ciebie to nie bawi ??
Żeby nie robić offtopa, to napisze, że te nowe policyjne serialiki w TVN generalnie mnie bawią, bo nie mają klimatu przede wszystkim. Poza tym brak w nich przekleństw O_o
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Proszę Was skończcie już te bezsensowane kłótnie i nabijanie postów, bo nie chciałbym dawać warnów
Chlip, a Ciebie to nie bawi ??
Żeby nie robić offtopa, to napisze, że te nowe policyjne serialiki w TVN generalnie mnie bawią, bo nie mają klimatu przede wszystkim. Poza tym brak w nich przekleństw O_o
Może trochę
Nom seriale w TVN też już coraz nudniejsze
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum