Według mnie sprawy w W11 sa zbyt oczywiste , program ten ukazuje jak głupi są polscy policjanci , większość spraw rozwiązują przez przypadek coś zobaczą, podsłuchają-to ma być wydziała śledczy sami na nic nie wpadną
Ja seriali zazwyczaj nie oglądam, bo szkoda mi czasu.
amelia napisał/a:
Moim zdaniem klan oglądają tylko ludzie ograniczeni i półgłowki
A moim zdaniem ludzie ograniczeni i połgłowki to tacy, którzy tak generalizują. Jak mozna oceniać człowieka po tym co ogląda w telewizji. Oczywiście moze to świadczyć o jego poziomie intelektalnym, ale przeciez nie zawsze. Każdy czasami ogląda w telewizji coś dla "odmóżdzenia".
ja czasami oglądam serial " Pierwsza Miłość" a jak już nie mam na serio co robić i mi sie nudzi to też oglądam "Samo Życie" ale z tego już sie robi takie cos jak "Moda na sukces"<< ale tego nie oglądam tylko widziałem w gazecie nr odcinka Masakra
Imię: Kamil
Wysłany: 07-10-2005, 22:59
amelia napisał/a:
Według mnie sprawy w W11 sa zbyt oczywiste , program ten ukazuje jak głupi są polscy policjanci , większość spraw rozwiązują przez przypadek coś zobaczą, podsłuchają-to ma być wydziała śledczy sami na nic nie wpadną
A twoim zdaniem jak ma wygladać taki serial?Przeciez o to w tv chodzi.By nagle wyszlo cos nadzwyczajnego.Takie ruchy maja przyciagnac ludzi.Takie seriale nie pokazuja prawdziwej pracy policjantów.Prawdziwa praca dochodzeniowca to:
-koleś przy biurku
-z jednej strony popielniczka pelna petow
-z drugiej strony stos papierkow do wypelnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum