Wysłany: 20-11-2007, 11:34 Seriale dla kobiet i o kobietach
jak w tytule-wymieniajcie te które ogladacie.Ja za taki serial uważam "Gotowe na wszystko", ogladam akurat teraz 4 sezon na "n" i powiem ze jest super, dorównuje trzem wczesniejszym.
A tak naprawdę to kojarzą mi sie jedynie Gotowe na wszystko
Typowych filmów "o kobietach" jest znacznie więcej niż seriali.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 21-11-2007, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1423 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 21-11-2007, 20:59
Gabi napisał/a:
Raz w życiu to oglądałam i nigdy więcej.
Nie musisz komentować tego co ktoś inny lubi.
Ja nie skomentowałam tej Twojej "Heli..". Ale teraz czemu nie. Ten serial jest beznadziejny. Sensu za grosz, zrobiony tylko dlatego żeby ludzi otumanić. No Tobie się podoba i mam już wniosek. Głupia głupawka. Aktorów znanych tam jest moc ale cóż z tego skoro serial jest kitem wszech-czasów. Był kiedyś wywiad z C. Żakiem i pytał go Wojewódzki, czemu nie zgodził się grać. A on "bo ten scenariusz jest beznadziejny" i że "nie będzie się w coś takiego angażował". TO nic w sobie nie ma.
"Hela w opałach" to kobieta, z którą może utożsamić się grom Polek zmagających się z trudami codziennego życia xD Przy okazji ma dość trafione riposty, chociaż jeszcze jej trochę brakuje do Didka
A "Magda M" jest zupełnie oderwany od rzeczywistości, przewidywalny i cukierkowy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum