Nie chcialam tego pisać, ale napisze. "seriale dla kobiet i o kobietach"? twórcy takich rzeczy celują w
a) nastolatki poszukujące milości i szczęśica w stylu księcia, konia i niekończącej się sielanki po burzliwych 4135654534223 odcinkach
b) zmknięte w domu kobiety w średnim wieku, które po całym dniu gotowania i sprzątania stweirdzają, że są zbyt zmęczone żeby czytać i otumaniają się kolejną tanią polska produkcja na tvn lub tvp2
gdzie tu miejsce dla kobiety?
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Wysłany: 25-11-2007, 15:38
labanda napisał/a:
nastolatki
labanda napisał/a:
zmknięte w domu kobiety w średnim wieku
labanda, to też kobiety. I uwierz mi, kobieta jest tematem dosc ciekawym by nakrecic o niej niejeden film czy serial. I nie musi to byc różowa sztampa lub sfabulona reklama knorra
Owszem, kobieta to ciekawy temat, ale to w jaki sposób sa pokazywane w tych filmach i seialach, to inna sprawa. z resztą serialem dla kobiet jest tez "na dobre i na złe", czy też "m jak miłosć", a tam głównymi bohaterami niekoniecznie są kobiety. mimo tego i tak ma być to serial pod publicznosć o której wspomniałam wcześniej. o.!
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Wysłany: 02-01-2008, 19:12
I3ziko, nie oglądałam, ale chętnie zobaczę film polecony przez człowieka (mężczyznę) który dostrzegł subtelny urok dumy i uprzedzenia powinien być warty zobaczenia
I Niania - plakalam ze smiechu ostatnio
Jezeli mowisz o polskiej wersji, to jest koszmarna, poziom humoru jest beznadziejny. Orginalna, amerykanska wersja jest OK, tylko czesto padaja dowcipy zwiazane z roznymi amerykanskimi aktorami, ktorych my polacy nie kapujemy.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum