3, 5, 17, 38 seria- Magda M. będzie na emeryturze niańczyć wnuki z Piotrem a to nadal będzie lecieć -_-
:D
ania543 napisał/a:
Nie musisz komentować tego co ktoś inny lubi.
Nie rozumiem. Gabi niczego nie skomentowała. Nie powiedziała, że co to za gówno, nie wiem jak możesz to oglądać. Kulturalnie oznajmiła, że po pierwszym odcinku miała dość tego filmu i nie ma zamiaru go więcej oglądać.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Wysłany: 21-11-2007, 21:06
ania543 napisał/a:
No Tobie się podoba i mam już wniosek.
Jaki wniosek?
Oceniasz mnie na podstawie oglądanego (mało ambitnego zresztą) serialu, który oglądam żeby się pośmiać - bo niektóre riposty są świetne, słuchanej muzyki, oglądanych filmów, czytanych książek?
Błąd.
Ja nie jadę po Magdzie M. i nie robię w związku z tym osobistych wycieczek w Twoją stronę.
ania543 napisał/a:
Aktorów znanych tam jest moc ale cóż z tego skoro serial jest kitem wszech-czasów.
Wysłany: 21-11-2007, 21:09
ania543 napisał/a:
Magda M już się zakończyła a ta chała Twoja nadal trwa.
Nie wiedziałam, przecież oglądałam tylko jeden odcinek.
Uspokój się.
Nie musisz brać aż tak do siebie mojej krytyki -_-
Chyba nie jesteś fanatyczką jakiegoś serialu w TV.
Wysłany: 21-11-2007, 21:13
Jesteś przewrażliwiona i chyba każdy czytając ostatnie kilka postów Ci to powie.
Więcej dystansu.
Przepraszam, jesli obraziłam (?) Twoj ulubiony serial -_-
ja ogladam bardzo czesto skazanego na smierc w N - ce , dzieki VoD, a czasem tez Gotowe na wszystko ale i tak wole Skazanego , same wiecie dlaczego ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum