Ja prawie zawsze kieruje się rozumem ... i bardzo często tego żałuję ... np. jak chce powiedzieć jakiejś lasce, żę mi się podoba to rozum mówi NIE, bo obawiam się konsekwencji, tego jak ona zareaguje. Robie tak, bo jedna kiedyś......., a zresztą to już będzie OF, więc kończę ......
Wysłany: 27-10-2005, 21:36
Ja w sprawach sercowych sercem,a na codzien jezlei chodiz o np.zwianie z lekcji to SPONTANICZNOŚCIĄ;).Mamy tylko jedne życei i trzeba je wykorzystac nie przejmujac sie konsekwencjami!Jasne,ze nie chodzi mi oto zeby zabijac ,cpac jarac ale o to ze trzbea troche zaszalec i sie oderwac od rzecywistoscinp. w milosci kierujac sie sercem;).
!!Catrina!!, co ty mozesz wiedziec o uciekaniu z lekcji, zabijaniu cpaniu i jaraniu jak masz dopiero 13 lat, smiesza mnie takie posty :D:D
I napisz mi jakie masz problemy w tej rzeczywistosci ze chcesz sie od niej oderwac i wyszalec ?
A co do tematu :
Zawsze kieruje sie rozumem, jesli mam sie kierowac czyms innym to tylko w wyznaczonych miejscach i danych sytuacjach i z kobieta na raz , myslenie rozumem wlacza sie wtedy kiedy z dana osoba chce byc dluzej...
Imię: Kasia
Wysłany: 28-10-2005, 18:12
NatUrAl_BoY napisał/a:
co ty mozesz wiedziec o uciekaniu z lekcji, zabijaniu cpaniu i jaraniu jak masz dopiero 13 lat, smiesza mnie takie posty
Dobra może i mam 13 lat,ale wyobraz sobie ze wiem,co to jets zabiajnie co to jest ćpanie jakie sa tego wyniki,skutki i wiem co to ciekanie z lekcji nie raz to robilam;).Mimo ze nie przekonalam sie na wlasnej skórze co to znaczy zabić koogoś ale śledze media,o jaraniu wiem co nie co -próbowałam big błąd.A o ćpaniu nie próbwałam i nie zamierzam ale pomimo mojego młodego wieku wiem sporo i zycie mnie paru rzeczy nauczyło!
NatUrAl_BoY napisał/a:
napisz mi jakie masz problemy w tej rzeczywistosci ze chcesz sie od niej oderwac i wyszalec ?
Jestem młoda i mam jedno życie nigdsy nie wiadomo co sie może zdarzyć więc póki co trzbea szaleć (niech każdy sobie to słowo interpretuje w swoim zakresie)do oporu!!!!
Wysłany: 28-10-2005, 19:09
kiniex-Witaj w klub buntowników.Ale jestesmy w tym samym wieku -więc wiesz napewno to minie.
Wysłany: 28-10-2005, 22:11
!!Catrina!!, przyjdź na to forum za 2-3 lata i poczytaj swoje posty.
!!Catrina!! napisał/a:
Mimo ze nie przekonalam sie na wlasnej skórze co to znaczy zabić koogoś ale śledze media
To jest śmieszne...
!!Catrina!! napisał/a:
wiem co to ciekanie z lekcji nie raz to robilam;)
A potrafiłabyś uciec z lekcji tak żeby nikomu o tym nie mówić?
!!Catrina!! napisał/a:
A o ćpaniu nie próbwałam i nie zamierzam ale pomimo mojego młodego wieku wiem sporo i zycie mnie paru rzeczy nauczyło!
Nie próbowałaś - nie wiesz. Nie wiesz - nie wypowiadasz się. Wyszło by na to, że nie będziesz pisała postów na tym forum... A... w sumie bardzo dobrze...
!!Catrina!! napisał/a:
Cieszmy sie każdą chwilą!!!!!!!!!!!!!n
W wieku 13 lat to Ty powinnaś pracować na to żebyś mogła później się cieszyć każdą chwilą.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 28-10-2005, 23:44
Gruvby, łamiesz jej serce, przecież wg niej bycie nastolatkiem polega na ciaglym opier*alaniu sie, jaraniu blantow, leczeniu kaca, a na koniec spanie pod mostem po niezdanej maturze. Żyć nie umierać O_o !
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
GruvbyAbsolutnie popieram.
Nie dyskryminuję cię !!Catrina!!,ale ty tu takie posty piszesz jakbyś chciała udowodni,że wiesz lepiej niż wszyscy powiedzmy do lat 18 .
!!Catrina!! napisał/a:
Mimo ze nie przekonalam sie na wlasnej skórze co to znaczy zabić koogoś ale śledze media,o jaraniu wiem co nie co -próbowałam big błąd.A o ćpaniu nie próbwałam i nie zamierzam ale pomimo mojego młodego wieku wiem sporo i zycie mnie paru rzeczy nauczyło!
To to już nie wiem czy jest to pochwała głupoty czy rozumowaniu wspak.Ok,oglądniesz bajkę i juz wiesz wszystko o zabijaniu.Wystarczy dobranocka.Media pokazują wyidealizowane morderstwa!!MAją zasadę:płytki pomysł i kilka milionów oglądalności lepszy niż coś mądrego co ogląda zaledwie "kilka tysięcy".Jaką więc masz gwarancję,że media ci dadzą odpowiednią wiedzę a nie zrobią wody z mózgu??Śledzic media??Cuż za detektyw,a lupę tez masz aby czytac mały druczek??Próbowałaś jarac i wyszedł Ci big błąd??Cuż może nie wiesz co to znaczy jarac??A że życie pare rzeczy Cię nauczyło to mało,bo mnie nauczyło DUŻO.Więc nie dziw sie,że tak Ci piszą ,bo Wiedzą więcej i tyle co wiesz to nic.
Jeżeli !!cathrina!! w taki sposób się uczy, to chyba powinniśmy ją gdzieś zamknąć, albo coś ... Bez urazy !!cathrina!! ale jeżeli uczysz się z tv to kiedys trafisz na nie odpowiedni prgram, i nauczysz się nie tego co trzeba np. zabijania, a że w tv kłamią uznasz, że to zabijanie np. uszczęśliwia ludzi a Ty im uwierzysz .... to był przykład z ironią, ale taka jest prawda ...
Wysłany: 29-10-2005, 11:28
tacy ludzie sa zaj*** popatrzy sie w telewizor i nagle olsnienie ""Mamo mamo ja wiem jak sie zabija ...""" no commment chociaz w gruncie rzeczy telewizjia poto jest aby robic dzieciom gowno z mozgu.....
Imię: Kasia
Wysłany: 29-10-2005, 14:05
Wcale nie wiem lepiej niż wszyscy po prostu chce Wam uświadomić ,że w swim krótkim zyciu "zebrałam pare nauk".Nie chce zebyście mnie odbierlai jako taką która się "wymądrza i stara sie być niegrzeczna".Nie jestem taka.Mam sój cel i ambicje i szkołe cce ukończyc-dragi,jaranie itp itd. wiem co to jest wiem jakie sa skutki-ale szcerze nie interesuje mnie to bo nie chce być taka.Więc powtarzma jeszcre raz!!Nie wymądrzam sie ,nie wiem lepiej niż wszyscy i nie staram sie być niegrzeczna!!
Dziękuje to kniec mej wypowiedzi:).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum