Wysłany: 28-04-2006, 15:32
jeśli chodzi o loda to u mnie jest inaczej ja mu jak naj bardziej :P a on mi nie bo ja mu na to nie pozwalam :562: :588: hehehe po prostu tak jest bo :milosc2: :milosc: kocham swego faceta moze kiedyś i on bedzie mógł bo on chce bardzo a ja nie jestem samolubna i mu pozwole :DD :brawo:
[ Dodano: 28 Kwi 2006 04:35 pm ]
:562: :P
Ostatnio zmieniony przez fiona 28-04-2006, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
bardzo możliwe.
kiedyś (gdy nie sprawdziłam empirycznie) myślałam bardzo stereotypowo i zarzekałam się, że nigdy-przenigdy nie sprawię w ten sposób przyjemności mężczyźne, on mnie owszem, pozwalam, ale ja jemu nie.
dziś wiem, że to wręcz naturalne, miło gdy występuje obustronnie i podpiszę się pod stwierdzeniem:
A ja lubie w ten sposób sprawiac przyjemność mojemu facetowi ale jak narazie sobie nie pozwalam i sama zaczęłam wcale sie o to nie prosił..A kiedy pierwszy raz????? Jakies 2 latka temu:)
_________________ Spotkałam mężczyznę i zakochałam się w nim. Pozwoliłam sobie na to z prostego powodu: niczego od niego nie oczekuję.
(...)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała. Zwykle do takich spotkań dochodzi wówczas, gdy dotykamy dna, gdy mamy ochotę umrzeć i narodzić się ponownie.
Nie mam nic przeciwko temu ale tylko jeśli chodzi o prawdziwy związek, a nie jakąś przygode na jedną noc. Ukochanej osobie chce się sprawiać przyjemność i być z nią blisko i wg mnie to nic okropnego.
Wysłany: 04-05-2006, 13:49
Mój chłopak też sie o to nie prosił. zoskoczyłam go i to miło (tak mi powiedział) a ja happy
_________________ Ile Cię krzywd już w życiu spotkało?
Ile cierpienia, bólu i łez?
Ile złych ludzi Cię oszukało?
Mówili: TAK! myśleli: NIE!
A ja Twój świat chcę zaczarować!
Twoim marzeniem skrzydła doprawić...
Szczęście Ci podarować.
I wiarę w ludzi ocalić!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum