wlasnie dlaczego tak jest ze wiele dziewczyn nie chce robic lodzika albo sie do tego nie przyznaje po pierwsze to żaden wstyd po drugie minetki to byście chcialy no a za darmo nic nie ma dlatego za najbardziej sprawiedliwe uwazam stosowanie pozycji 69
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
hehe nic za darmo wiadomo a w lozku to wiadomo cos zaa cos zawsze tak bylo jest i bedzie na zawsze inikt tego nie zmieni tylko neistety malo jest kobiet ktore chca robic lodzika niestety
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 09-11-2006, 12:35
Krzysio napisał/a:
hehe nic za darmo wiadomo a w lozku to wiadomo cos zaa cos zawsze tak bylo jest i bedzie na zawsze inikt tego nie zmieni tylko neistety malo jest kobiet ktore chca robic lodzika niestety
mój skarb nigdy nie dawał mi do zrozumienia, że chce lodzika, a zawsze robił mi cudowną minetkę. Sama byłam inicjatorką miłości francuskiej. Grrr
mój skarb nigdy nie dawał mi do zrozumienia, że chce lodzika, a zawsze robił mi cudowną minetkę. Sama byłam inicjatorką miłości francuskiej. Grrr
hm w takim wypadku teraz troche nierozumiem skoro tyle rozmaiwacie tak siebie znacie to ja mysle ze on mowi Ci np czy masz ochote mi possac go naprzykald ja tak mialem z dziewczyna ito mnei troche dziwi
Wysłany: 09-11-2006, 13:00
oczywiście, że rozmawiamy ale jesteśmy razem dopiero 9 miesięcy i tak naprawdę o fantazjach mówimy sobie dopiero od 2.Poza tym chciałam w mojej wypowiedzi podkreślić, że robienie minetki powinno być z waszej strony bezinteresowne, b potem nie dziwię się, że jakaś dziewczyna nie chce pozwolić chłopakowi zrobic jej minetkę, bo wie, że on od razu oczekuje czegoś w zamian.A poza tym chciałam zauważyć, ze wam to chyba też sprawia jakąś przyjemność.
niewiem ja kto jest ogolnei ale jak zawsze jam ialem to owsze mrobilem minetke i nbe ichiale mczegos w zamian ale bylo czesto tak ze jak ja zrobilemi prosilem ja ocos to ja mowilem ze chcialby mabys cos zrobila i ja mowilem tylko nei pomysl sobie ze jak ja to i Ty a ona mowila a jak ma sobei naczej pomyslec to wy chyab macie tak w naturze Wy KOBIETY a co do nazywaniaw takim jezyku to raczej jest normlane bo nei uwazam zeby to bylo wulgarne zawsze sie stralem mowicw jak najbardziej delikatny sposob i m isie wydaje ze Kobiety bardzo lubia jak tak sie mowi
Wysłany: 09-11-2006, 13:24
Krzysio napisał/a:
a co do nazywaniaw takim jezyku to raczej jest normlane bo nei uwazam zeby to bylo wulgarne zawsze sie stralem mowicw jak najbardziej delikatny sposob i m isie wydaje ze Kobiety bardzo lubia jak tak sie mowi
nie nazwałam tego wulgarny.Po prostu używamy innych słów i określen, ale nie dlatego, ze te sązbyt wulgarne;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum