Imię: Rafał
Wysłany: 25-01-2007, 22:59
markiza napisał/a:
mizaan napisał/a:
a poza tym z moim chłopakiem nie uprawiamy analu
mogę zadać intymne pytanie?w takim razie, po co wam gumki?
do zabawy pod prysznicem
[ Dodano: 25 Sty 2007 10:12 pm ]
buba napisał/a:
mizaan, a jesteście wierzący??? Trudna sprawa z tym Kosciołem
. Ja jestem osobą głęboko wierzącą, ale te wszystkie wymysły księży... Niedługo pocałunek bedzie grzechem cięzkim- juz prowadzone są dyskusje na ten temat... To co, mimo tego, ze wierze, ale uprawiam seks z prezerwatywą będę smażyła sie w piekle???
Ja jestem taoistą a Krzysiek ateistą. W sumie na jedno wychodzi ^_^
Nie lubię polskich katolików bo to hipokryci i przez nich miałem koślawą wizję katolików wogóle. Gdy przyjechałem do UK poznałem wielu PRAWDZIWYCH Katolików, Anglikanów, Świadków Jechowy a także kilku ludzi o zupełnie odmiennej wierze i stwierdzam, że polscy katolicy to jakaś sekta. Tu katolicy dają świadectwo swojej wiary. Są dobrymi ludźmi, są uczciwi i pomocni. Niosą radość i szczęście. Dlatego własnie dałem się im wciągnąć w wolontariat. Katolicy, którzy wiedzą, że ja nie wierzę, ale nie próbują mnie nawracać itd. Akceptują mnie i ja ich akceptuje. Różnice kulturowe i religijne nie mają wpływu na wzajemny szacunek.
Radio Maryja i polski kler powinni od nich się uczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum