Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 534
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakie piwo często saczycie
sloneczko1605

Odpowiedzi: 828
Wyświetleń: 17734

PostForum: Alkohol   Wysłany: 08-02-2008, 00:49   Temat: Jakie piwo często saczycie
w tym momencie fischera mmmm super piwko :D
  Temat: Co byście zrobiły gdyby facet was uderzył?
sloneczko1605

Odpowiedzi: 423
Wyświetleń: 8167

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 08-02-2008, 00:46   Temat: Co byście zrobiły gdyby facet was uderzył?
a co uwazacie w takiej sytuacji kiedy to dziewczyna uderzy pierwsza a chlopak odda?
  Temat: Rozbieranie
sloneczko1605

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 907

PostForum: Offtopic   Wysłany: 16-01-2008, 00:46   Temat: Rozbieranie
nie rozbieram bo nie mam :P
  Temat: Oceń swojego poprzednika. (1 post dziennie.)
sloneczko1605

Odpowiedzi: 5738
Wyświetleń: 62035

PostForum: Stali bywalcy   Wysłany: 16-01-2008, 00:30   Temat: Oceń swojego poprzednika. (1 post dziennie.)
Darn,

av: taki sobie
nick: nie mam pojecia o co w nim chodzi
user: nie znam
podpis: ciekawy szkoda ze nie mam skrzydel
  Temat: gry rpg cos jak vampire the masquerade bloodlines?
sloneczko1605

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 553

PostForum: Gry komputerowe   Wysłany: 08-01-2008, 04:01   Temat: gry rpg cos jak vampire the masquerade bloodlines?
gralam w to dla mnie za nudne
sloneczko1605

PostForum: Gry komputerowe   Wysłany: 05-01-2008, 17:39   Temat: gry rpg cos jak vampire the masquerade bloodlines?
ja tez w to gralam a uratowal ktos kiedys ta zakonnice?
sloneczko1605

PostForum: Gry komputerowe   Wysłany: 04-01-2008, 02:58   Temat: gry rpg cos jak vampire the masquerade bloodlines?
strasznie spodobala mi sie ta gra zna ktos jakas podobna? rozwiazywaniz questow czary walka(tylko nie turowa) cos fajnego co wciaga?
  Temat: Papierosy ktore najlepsze
sloneczko1605

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 3223

PostForum: Papierosy   Wysłany: 13-12-2007, 00:39   Temat: Papierosy ktore najlepsze
chesterfield light ale najlepsze to davidoffy light czy jak to sie tam pisze, ale sa drogie :/
  Temat: kocham ale mam dość tego faceta pomocy - co robić
sloneczko1605

Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 1915

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 13-12-2007, 00:34   Temat: kocham ale mam dość tego faceta pomocy - co robić
ciekawie opisalas swojego chlopaka nie pracuje jest wygodny obiadki mamusi itd. wiec jak chcesz planowac z nim przyszlosc? kto bedzie pracowal na rodzine ty? gdzie bedziecie mieszkac? on chyba jest bardzo zwiazany z mama na zasadzie wygody. najlatwiejszy sposob by nic ci nie powiedziec i zatrzymac przy sobie to szantaz znienawidze mame, bo wiesz ze tylko ona mu zostala. chlopak jest niezlym aktorem jak dla mnie i egoista na dodatek utrzymuje sytuacje najwygodniejsza dla siebie tzn. mama (czyli jak napisalas obiadki kasa itd.) plus dziewczyna ktora trzyma z daleka (czyli ma co pobzykac itd.) sprzedaje ci gadki o slubie itd zeby cie utrzymac plus szantaz genialne! a to ze cie cos boli to tak naprawde ma gdzies bo i tak nic ci nie mowi,

to ze jego mama cie nie lubi wiesz tylko od niego czy ona tez dala ci to do zrozumienia?

bo moza tak byc ze ona wcale nie jest takim potworem, moze on jej powiedzial ze nie ma juz dziewczyny, bo np gdyby powiedzial mamie ze planujecie slub itd to ona kazalaby mu sie wziac do roboty i skonczyloby sie ssanie cycusia mamusi?
  Temat: Maly tescik na czystosc.. :)
sloneczko1605

Odpowiedzi: 141
Wyświetleń: 4996

PostForum: Inne   Wysłany: 02-12-2007, 21:27   Temat: Maly tescik na czystosc.. :)
widze ze tylko ja tak nisko upadlam :P musze sie wyczyscic hehe
  Temat: Zbiorowy gwalt na 15-latce!!
sloneczko1605

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 1465

PostForum: Wydarzenia świat   Wysłany: 28-11-2007, 00:30   Temat: Zbiorowy gwalt na 15-latce!!
co do tych 20 facetow w celi to raczej normalne ze doszlo do gwaltu przeciez caly czas dochodzi do tego w wiezieniach, ja bym raczej sie zastanowila co za kretyn umiescil to dziecko z tyloma facetami w celi przeciez to bylo normalne ze dojdzie do tego
  Temat: "Samobojstwo"
sloneczko1605

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 241

PostForum: Luźne rozmowy   Wysłany: 28-11-2007, 00:24   Temat: "Samobojstwo"
jak dla mnie to banal nic nowego i nic sklaniajacego do refleksji
  Temat: Maly tescik na czystosc.. :)
sloneczko1605

Odpowiedzi: 141
Wyświetleń: 4996

PostForum: Inne   Wysłany: 28-11-2007, 00:16   Temat: Maly tescik na czystosc.. :)
41% to chyba ze mnie diabel :P
  Temat: JAK SIĘ ZABIC?
sloneczko1605

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 304

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 17-11-2006, 15:21   Temat: JAK SIĘ ZABIC?
zabić się jest łatwo, to najłatwiejsze wyjście, ale wydaje mi się że najpierw powinnaś wykorzystać wszystkie możliwe środki żeby rozwiązać problemy,
ja w swoim życiu dużo przeszłam ,takie rzeczy, że nawet nie przeszło by Ci to przez myśl np. własny mąż szedł na mnie z nożemi i musiałam z domu uciekać, mojeżycie nie jest łatwa, baaaardzo skomplikowane i jakoś daje rade, głowa do góry ;)
  Temat: Czy każdy facet jest wzrokowcem?
sloneczko1605

Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 904

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 16-11-2006, 12:32   Temat: Czy każdy facet jest wzrokowcem?
ja np też lubie całować się z otwartymi oczami i zauważyłam, że facetów to denerwuje >:P

Strona 1 z 36
Skocz do: