Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 35
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Sunrise Avenue
shifty102

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 856

PostForum: Pop, Disco   Wysłany: 10-10-2007, 20:35   Temat: Sunrise Avenue
tak, wiem o tym. czyli jak ja założe krawat, to jestem punkiem? ^^ może on ubrał, bo mu do stroju pasowało i nie wie co to oznacza ;)

'pozera' by z siebie nie robił, bo dobrze wie że grają POP/Rock
shifty102

PostForum: Pop, Disco   Wysłany: 10-10-2007, 20:21   Temat: Sunrise Avenue
to że ubrał krawat nic nie znaczy ;)
może przesłuchajcie tego: http://pl.youtube.com/watch?v=c-VLsS8_zc4
  Temat: Now Playing
shifty102

Odpowiedzi: 5784
Wyświetleń: 37405

PostForum: Offtopic   Wysłany: 09-10-2007, 21:51   Temat: Now Playing
Sunrise Avenue - Forever Yours
Next: Foo Fighters - The Pretender
shifty102

PostForum: Pop, Disco   Wysłany: 09-10-2007, 21:45   Temat: Sunrise Avenue
Czy kiedykolwiek słyszeliście o tym zespole? Raczej większość skojarzy jak usłyszy piosenkę. A ten kto zna, niech wypowie się na ich temat.

Przykładowy utwór, bardzo znany ostatnio na Top Listach w radiach: http://pl.youtube.com/watch?v=77ey1aWDnyY

Informację: Polska strona ( mojego autorstwa ) www.sunriseave.pl

Off: Japierdziu, byłem tuta ostatnim razem, jakoś 2,5 roku temu :P Jak czytam, jakie głupoty kiedyś pisałem, to nie wiem czy śmiać się czy płakać :D
  Temat: Kto już próbował ?
shifty102

Odpowiedzi: 339
Wyświetleń: 13047

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 28-03-2006, 20:03   Temat: Kto już próbował ?
przepraszam bardzo, dawno tutaj nie byłem, ale pewna rzecz mnie tutaj przyciągneła.
o to jest mój ostatnio post w tym temacie

tabaka... dzięki wciągam dalej ale zawsze jak brałem kreche długościi gitary klasycznej to nic mi sie nie działo lekka zmuła teraz jak wziolem połoe gitary to normalnie wymioty,pocenie sie jakbym sie naćpał

dziś siedząc na gadu, dostaje link: http://miasta.gazeta.pl/w...89,3233036.html

i czytam to samo, nie wiem skąd to sie wzieło, ale prosiłbym o kontakt, z osobą która podała ten cytat, pierw trzeba poprosić o pozwolenie, a nie ja tutaj czytam o sobie.
  Temat: ...::: POMOCY :::...
shifty102

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 813

PostForum: Jportal   Wysłany: 10-02-2005, 18:43   Temat: ...::: POMOCY :::...
moze pogrzeb w plikach graficznych nie wiem musialm bym miec link do tego stylu :D
  Temat: Czy warto pomagać narkomanom?
shifty102

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 7122

PostForum: Problemy   Wysłany: 10-02-2005, 18:42   Temat: Czy warto pomagać narkomanom?
dzieki bardzo.. ja chcialem jak mialem klopoty w rodzinie i milosci..a etraz juz niechcem i jak mam wyjsc? nikt mi niepomaga bo nikt prawie o tym niewie a jak sie dowie to przejedzie przez jednego,drugiego i doo rodzicow ;/
  Temat: Jakiej muzy słuchacie ??
shifty102

Odpowiedzi: 1052
Wyświetleń: 22088

PostForum: Ogólny   Wysłany: 08-02-2005, 13:03   Temat: Jakiej muzy słuchacie ??
closterkeller tez spoko a szczególnie nuta "władza" :D ale nightwish(czy jak to sie tam pisało) hest spoko :D
  Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków?
shifty102

Odpowiedzi: 104
Wyświetleń: 5217

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 08-02-2005, 13:00   Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków?
nie wiem czy są ... ale rodzice nic nie wiedzą i niechcem żeby sie dowiedzieli .. jakby sie dowiedziely to było by zemną bardzo źle.. :/
shifty102

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 08-02-2005, 12:58   Temat: Kto już próbował ?
dobrze.. ale ty jesteś dziewczyną :D nie mam koleżanek które wciągają... zagśmy już ten temat o mojim ćpaniu :D wracajmy do tematu :]
shifty102

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 07-02-2005, 20:23   Temat: Kto już próbował ?
tabaka... dzięki wciągam dalej ale zawsze jak brałem kreche długościi gitary klasycznej to nic mi sie nie działo lekka zmuła teraz jak wziolem połoe gitary to normalnie wymioty,pocenie sie jakbym sie naćpał :/
shifty102

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 07-02-2005, 20:20   Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków?
Postaram sie narazie nic mnie nie bierze... a jak wezmie to co mam wtedy zrobic ? :(
  Temat: Wasze ksywki (przezwiska) !!!!!
shifty102

Odpowiedzi: 225
Wyświetleń: 10746

PostForum: Luźne rozmowy   Wysłany: 06-02-2005, 22:38   Temat: Wasze ksywki (przezwiska) !!!!!
Na mnie zawsze mówili herman od heroiny że zaczołem ćpać teraz mówią na mnie Damianowszy od mojego imienia Damian ;] a na necia zawsze shifty102
shifty-taki koleś z filmu wojennego Kompania braci i z prawdziwej wojny :D
102- 102 dywizja wojenna :d same mięso ze tak powiem "sieczka" :P
shifty102

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 06-02-2005, 22:30   Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków?
Mam 14 Lat ale to co z tego.. ? moji koledzy w wieku 12 lat biorą here...
CoR_ti_nKA napisał/a:
W końcu wiedomo, organizm się szybko uzależnia i potrzebuje więcej :)

Tak dokładnie...mialem problemy w rodzinie i poprosilem starszego kolege ćpuna żeby mi od dilera załatwił here... no i załatwił ... po miesiocu juz rodzinne klopoty sie ustatkowaly nie bylo ich a ja chcialem juz niećpac lecz nie mogłem i stoje.. wpakowałem sie w to gówno i nie moge jak nie wezme ściska mnie boł głowy, zawroty , pot ze mnie leci ciurkiem,wymioty ale jak wezme jest wporzo.. ni wiem jak sie z tego wyleczyć :(
ps.Najgorzej jest jak nie mas zkasy.. czyli ja teraz nie mam wszystko ze tak powiem "przećpałem" no i co teraz jak mnie weźmie :( az sie boje... :(
  Temat: Czy grasz na jakims instrumencie ?
shifty102

Odpowiedzi: 216
Wyświetleń: 5796

PostForum: Ogólny   Wysłany: 06-02-2005, 21:19   Temat: Czy grasz na jakims instrumencie ?
jak masz guitar pro to www.mysongbook.com a jak nie masz guitar pro to wbija na www.guitar-pro.com :D
sorki za offtopa ;p

Strona 1 z 3
Skocz do: