| Autor |
Wiadomość |
Temat: Sunrise Avenue |
shifty102
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 856
|
Forum: Pop, Disco Wysłany: 10-10-2007, 20:35 Temat: Sunrise Avenue |
tak, wiem o tym. czyli jak ja założe krawat, to jestem punkiem? ^^ może on ubrał, bo mu do stroju pasowało i nie wie co to oznacza
'pozera' by z siebie nie robił, bo dobrze wie że grają POP/Rock |
shifty102
|
Forum: Pop, Disco Wysłany: 10-10-2007, 20:21 Temat: Sunrise Avenue |
to że ubrał krawat nic nie znaczy
może przesłuchajcie tego: http://pl.youtube.com/watch?v=c-VLsS8_zc4 |
Temat: Now Playing |
shifty102
Odpowiedzi: 5784
Wyświetleń: 37405
|
Forum: Offtopic Wysłany: 09-10-2007, 21:51 Temat: Now Playing |
Sunrise Avenue - Forever Yours
Next: Foo Fighters - The Pretender |
shifty102
|
Forum: Pop, Disco Wysłany: 09-10-2007, 21:45 Temat: Sunrise Avenue |
Czy kiedykolwiek słyszeliście o tym zespole? Raczej większość skojarzy jak usłyszy piosenkę. A ten kto zna, niech wypowie się na ich temat.
Przykładowy utwór, bardzo znany ostatnio na Top Listach w radiach: http://pl.youtube.com/watch?v=77ey1aWDnyY
Informację: Polska strona ( mojego autorstwa ) www.sunriseave.pl
Off: Japierdziu, byłem tuta ostatnim razem, jakoś 2,5 roku temu Jak czytam, jakie głupoty kiedyś pisałem, to nie wiem czy śmiać się czy płakać |
Temat: Kto już próbował ? |
shifty102
Odpowiedzi: 339
Wyświetleń: 13047
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 28-03-2006, 20:03 Temat: Kto już próbował ? |
przepraszam bardzo, dawno tutaj nie byłem, ale pewna rzecz mnie tutaj przyciągneła.
o to jest mój ostatnio post w tym temacie
tabaka... dzięki wciągam dalej ale zawsze jak brałem kreche długościi gitary klasycznej to nic mi sie nie działo lekka zmuła teraz jak wziolem połoe gitary to normalnie wymioty,pocenie sie jakbym sie naćpał
dziś siedząc na gadu, dostaje link: http://miasta.gazeta.pl/w...89,3233036.html
i czytam to samo, nie wiem skąd to sie wzieło, ale prosiłbym o kontakt, z osobą która podała ten cytat, pierw trzeba poprosić o pozwolenie, a nie ja tutaj czytam o sobie. |
Temat: ...::: POMOCY :::... |
shifty102
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 813
|
Forum: Jportal Wysłany: 10-02-2005, 18:43 Temat: ...::: POMOCY :::... |
moze pogrzeb w plikach graficznych nie wiem musialm bym miec link do tego stylu |
Temat: Czy warto pomagać narkomanom? |
shifty102
Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 7122
|
Forum: Problemy Wysłany: 10-02-2005, 18:42 Temat: Czy warto pomagać narkomanom? |
| dzieki bardzo.. ja chcialem jak mialem klopoty w rodzinie i milosci..a etraz juz niechcem i jak mam wyjsc? nikt mi niepomaga bo nikt prawie o tym niewie a jak sie dowie to przejedzie przez jednego,drugiego i doo rodzicow ;/ |
Temat: Jakiej muzy słuchacie ?? |
shifty102
Odpowiedzi: 1052
Wyświetleń: 22088
|
Forum: Ogólny Wysłany: 08-02-2005, 13:03 Temat: Jakiej muzy słuchacie ?? |
closterkeller tez spoko a szczególnie nuta "władza" ale nightwish(czy jak to sie tam pisało) hest spoko |
Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków? |
shifty102
Odpowiedzi: 104
Wyświetleń: 5217
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 08-02-2005, 13:00 Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków? |
nie wiem czy są ... ale rodzice nic nie wiedzą i niechcem żeby sie dowiedzieli .. jakby sie dowiedziely to było by zemną bardzo źle.. |
shifty102
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 08-02-2005, 12:58 Temat: Kto już próbował ? |
dobrze.. ale ty jesteś dziewczyną nie mam koleżanek które wciągają... zagśmy już ten temat o mojim ćpaniu wracajmy do tematu |
shifty102
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 07-02-2005, 20:23 Temat: Kto już próbował ? |
tabaka... dzięki wciągam dalej ale zawsze jak brałem kreche długościi gitary klasycznej to nic mi sie nie działo lekka zmuła teraz jak wziolem połoe gitary to normalnie wymioty,pocenie sie jakbym sie naćpał |
shifty102
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 07-02-2005, 20:20 Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków? |
Postaram sie narazie nic mnie nie bierze... a jak wezmie to co mam wtedy zrobic ? |
Temat: Wasze ksywki (przezwiska) !!!!! |
shifty102
Odpowiedzi: 225
Wyświetleń: 10746
|
Forum: Luźne rozmowy Wysłany: 06-02-2005, 22:38 Temat: Wasze ksywki (przezwiska) !!!!! |
Na mnie zawsze mówili herman od heroiny że zaczołem ćpać teraz mówią na mnie Damianowszy od mojego imienia Damian ;] a na necia zawsze shifty102
shifty-taki koleś z filmu wojennego Kompania braci i z prawdziwej wojny
102- 102 dywizja wojenna same mięso ze tak powiem "sieczka" |
shifty102
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 06-02-2005, 22:30 Temat: Czy marihuana jest bramką do cięższych narkotyków? |
Mam 14 Lat ale to co z tego.. ? moji koledzy w wieku 12 lat biorą here...
| CoR_ti_nKA napisał/a: | W końcu wiedomo, organizm się szybko uzależnia i potrzebuje więcej |
Tak dokładnie...mialem problemy w rodzinie i poprosilem starszego kolege ćpuna żeby mi od dilera załatwił here... no i załatwił ... po miesiocu juz rodzinne klopoty sie ustatkowaly nie bylo ich a ja chcialem juz niećpac lecz nie mogłem i stoje.. wpakowałem sie w to gówno i nie moge jak nie wezme ściska mnie boł głowy, zawroty , pot ze mnie leci ciurkiem,wymioty ale jak wezme jest wporzo.. ni wiem jak sie z tego wyleczyć
ps.Najgorzej jest jak nie mas zkasy.. czyli ja teraz nie mam wszystko ze tak powiem "przećpałem" no i co teraz jak mnie weźmie az sie boje... |
Temat: Czy grasz na jakims instrumencie ? |
shifty102
Odpowiedzi: 216
Wyświetleń: 5796
|
Forum: Ogólny Wysłany: 06-02-2005, 21:19 Temat: Czy grasz na jakims instrumencie ? |
jak masz guitar pro to www.mysongbook.com a jak nie masz guitar pro to wbija na www.guitar-pro.com
sorki za offtopa ;p |
| |